Yrityssalo ja kaupunki uudistivat verkkosivustonsa

Darude tehnyt musiikin Invest in Salo -videoon

Salon verkkosivuilla kerrotaan muun muassa Suomen parhaan urheilupuiston liikuntamahdollisuuksista.

Pekka Mäenpää

Salon kaupunki ja Yrityssalo ovat vastikään uudistaneet verkkosivustonsa.

Jo kesäkuussa julkaistiin Salon matkailukohteita markkinoiva visitsalo.fi -sivusto ja aiemmin keväällä julkaistiin salolaisia työpaikkoja markkinoiva toihinsaloon.fi.

Yrityssalon toimitusjohtaja Jyrki Moilanen kertoo, että lokakuussa on tarkoitus avata Invest in Salo -sivusto, jonka avulla markkinoidaan kaupunkia uusille yrityksille.
-Käynnistämme kampanjoinnin, jolla tavoittelemme uusia yrityksiä sijoittumaan Saloon. Meillä on työn alla myös uusi video, johon musiikin on tehnyt Darude, Moilanen kertoo.

Hän antoi maistiaisen uudesta videosta esitelmässään Uskelan Rotaryklubin viikkokokouksessa. Vielä pelkkää kuvaa, videota ja musiikkia sisältänyt video saa ennen virallista julkaisemistaan vielä lisää elementtejä. Video on työn alla myös salolaisten metalliyritysten kanssa.
-Teemme salolaisten metalliyritysten kanssa rockvideotyylisen esittelyn, jota yritykset voivat käyttää rekrytoinneissaan apuna.

Yrityssalo uudisti tämän vuoden alussa myös uutiskirjeensä, joka tuo säännöllisesti mielenkiintoista sisältöä, uutisia sekä tietoa ajankohtaisista asioista Salossa yritysten ja sidosryhmien käyttöön.

Moilanen kertoi rotareille myös Yrityssalon tekemistä suhdanneanalyyseistä, jotka kiinnostavat myös esimerkiksi paikallisia pankkeja ja vakuutusyhtiöitä.
-Kyllä meidän Yrityssalossa pitää tietää miten Salossa menee. Kellään muulla sitä dataa ei ole.

Yrityssalo ja kaupunki ovat keskustelleet myös matkailumarkkinoinnin vastuiden jakamisesta.

Salo.fi uudistui

Salon kaupunki julkaisi viime viikolla uudistetun verkkopalvelukokonaisuuden pääsivuston salo.fi.

Viidestä sivustosta koostuvan salo.fi -kokonaisuuden muut sivut ovat salontaidemuseo.fi, salomus.fi, salonpaikku.fi ja visitsalo.fi.

Viestintäpäällikkö Teija Järvelä kirjoittaa tiedotteessa, että sivujen taustalle on koottu kolme tukipalvelua eli kohteet, tapahtumat ja tiedotteet, joiden sisältöä on mahdollista käyttää kaikilla viidellä sivustolla.
-Tavoitteena on, että yhteisesti käytettävä sisältö syötetään järjestelmään vain kerran.

Sivustouudistuksen taustalla on ollut kaupungin tarve vaihtaa julkaisualusta vastaamaan nykyisiä ja tulevaisuuden tarpeita sekä saavutettavuusdirektiivin vaatimuksia.

Yrityssalon toimitusjohtaja Jyrki Moilanen näytti Uskelan rotareille Invest in Salo -sivuille tulevan markkinointivideon.

Uudistuksen myötä laajimman sivuston eli salo.fi:n sivumäärää on saatu vähennettyä noin puoleen eli 650 sivuun. Tämä helpottaa muun muassa sivujen hallinnointia. Uusien sivustojen sisällönsyöttäjien määrä kaupungin organisaatiossa on noin 60 ja lisäksi tulevat vielä ulkopuoliset toimijat kuten tapahtumien järjestäjät, jotka voivat syöttää sivustoille omat tapahtumatietonsa.
-Sivustouudistuksen myötä saamme kaupungin käyttöön myös helppokäyttöisen alustan erilaisille sähköisille markkinointikokonaisuuksille, joita voidaan tehdä tarpeen mukaan joko jollekin erityiselle kohderyhmälle tai suuremmalle yleisölle. Tällainen on esimerkiksi etusivulta löytyvä Muuttajalle-kokonaisuus, jonka sisälle rakentuvat parhaillaan kaupungin kyliä ja asuinalueita esittelevät osiot, Järvelä kertoo.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: