Yrityssalo seuraa aktiivisesti koronavirus­tilannetta ja tukee yrityksiä Salon seudulla

Yrityssalo järjestää torstaina webinaarin, jossa jaetaan juridiikan ammattilaisen neuvoja.

Salonjokilaakso

Yrityssalo pitää oman toimintansa normaalisti käynnissä noudattaen muiden tapaan viranomaisten ohjeita ja reagoiden varotoimilla alueen elinkeinoelämän yhteisen edun vuoksi. Yrityssalo auttaa Salon seudun yrityksiä eri tavoin koronavirusepidemian aikana ja on koonnut sivuilleen kattavan linkkilistan, joista saa apua yrityksen rahoitusongelmien reagointiin. Yrityssalo järjestää torstaina klo 14 webinaarin, jossa jaetaan juridiikan ammattilaisen neuvoja. Webinaarissa on kolme pääteemaa: työntekijöihin liittyvät asiat, sopimukset ja yritysten talousasiat. Lisäksi koko Yrityssalon henkilöstö auttaa yrityksiä koronaviruksen aiheuttamissa haasteissa puhelimitse tai sovituissa etätapaamisissa.

– Suosittelemme, että yritykset ennakoisivat koronaviruksen mahdollisesti aiheuttamia vaikutuksia omaan liiketoimintaansa. Kannattaa olla hyvissä ajoin yhteydessä omaan pankkiin, Finnveraan tai ely-keskukseen ja tiedustella tilanteessa käytössä olevia rahoitus- ja tukityökaluja. Me autamme yrityksiä talousasioiden järjestelyissä, Yrityssalon toimitusjohtaja Jyrki Moilanen toteaa.

Koronavirus vaikuttaa yrityksiin monin eri tavoin. Yhteistä kaikille on kuitenkin se, että on valtava tiedon tulva ja epävarmuus tulevasta. Sähköposti täyttyy koronaan viittaavasta tiedontulvasta ja niistä on osattava poimia tuoreimmat tiedotteet ja oleellisimmat asiat omalle yritystoiminnalle. Valtioneuvoston suositukset täydentyvät päivittäin, niitä on seurattava ja suhteutettava oman yrityksen toimintaan. Henkilöstölle on järjestettävä etätyömahdollisuudet, etätyöhön tarvittavat työvälineet ja ohjeistettava henkilökuntaa etätyön käytännöissä. Tehtävää, seurattavaa ja pohdittavaa on valtavasti.

– Meidän viesti Yrityssalosta on, että nyt ei kannata jäädä yksin murehtimaan tilannetta. Ota yhteyttä ja kaikki saatavilla oleva apu ja vinkit vastaan, Jyrki Moilanen toteaa.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: