Ennakkomyynti Salo Friends & Music 2024 Festivaleille alkoi

Viime viikolla juhlittu Salo Friends & Music Festival keräsi kahden päivän aikana noin 8000 kävijää. Muun muassa Olli Halonen ja Juha Tapio tanssittivat juhlakansaa.

Perjantaina ja lauantaina Farmoksen tontilla järjestetty Salo Friends & Music Festival näkyi ja kuului vahvasti myös katukuvassa.

Kuten festivaaliperinteeseen kuuluu, alueelle lippunsa ostaneiden lisäksi musiikki ja tunnelma vetivät lähikatujen varret ja jokirannan täyteen.

Viestintä- ja markkinointipäällikkö Lauri Ruotsalo on tyytyväinen United Festivalin ensimmäiseen Salon vierailuun.

– Uuden tapahtuman järjestäminen uudessa ympäristössä on aina haaste, mutta omasta mielestämme onnistuimme erinomaisesti. Salon kaupunki otti meidät hienosti vastaan ja tapahtumassa vieraili kahden päivän aikana yhteensä noin 8000 iloista festivaalivierasta.

Ruotsalo kertoo, että järjestäjä kuuntelee tarkalla korvalla festivaalivieraiden kokemuksia ja näkemyksiä tapahtuma-alueesta, esiintyjistä ja alueen palveluista.

– Tulemme kehittämään tapahtumaa ensi vuodelle. Laadusta ja monipuolisuudesta ei tulla tinkimään. Olemme saaneet huomattavan paljon positiivista palautetta mm. sosiaalisen median kautta. Suuri osa palauteviesteistä on vapaasti kaikkien luettavissa ja kannustaisinkin jokaista festivaalialueella vieraillutta asiakasta kirjoittamaan omista kokemuksistaan.

Meno festivaalialueella parani kumpanakin päivänä illan pimetessä. Varsinkin WC-alueelle toivottiin palautteissa jonkinlaisia valoja helpottamaan asiointia.

Satu Jaatinen ja Jonna Elovaara jammailivat Olli Halosen keikan tahdissa ja päätyivät keikan jälkeen hakemaan muiston itse artistilta. Kyse ei ollut tietenkään nimikirjoituksesta vaan selfiestä.

– Oltiin festareilla työporukan kanssa, osalla oli myös puolisot mukana. Oltaisiin varmasti osallistuttu festareille muutenkin mutta työnantajan tarjoama ilmaislippu innosti lähtemään isommalla porukalla.

Satun ja Jonnan mielestä on kiva, kun Salossa järjestetään kesäisiä tapahtumia. Festareilla oli mukava nähdä tuttuja ja kuunnella hyviä artisteja.

– Ihmisiä oli paljon liikkeellä ja kaupunkiin tuli hyvää pöhinää. Oli tosi mukava ja lämminhenkinen tapahtuma.

Timo Aumola seurasi lauantai-illan etenemistä Matti Harjun seurassa.

– Olin paikalla lauantaina melkein loppuun asti. Erika Vikmanin lavaesitys oli vailla vertaansa, Aumola sanoi.

Lauri Ruotsalo kertoo, että ensi kesän festivaalipäivät ovat perjantai ja lauantai 16.-17.8.2024.

– Blind Bird -liput on jo avattu myyntiin ja myymme rajoitetun erän kahden päivän lippuja huippuedulliseen 59 euron hintaan. Kyseiset kampanjahintaiset liput ovat myynnissä sunnuntaihin 27. elokuuta asti.

– Tervetuloa viihtymään ystävien ja musiikin pariin jälleen ensi kesänä.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: