Hansa Candle avaa myymälän Saloon

Myyntipäällikkö Tanja Merikanto odottaa innolla Salon liikkeen avajaispäivää.

Hansa Candlen myyntipäällikkö Tanja Merikanto silmäilee tyytyväisenä Ketomaankadulla sijaitsevaa liiketilaa. Värikkäitä kynttilätuotteita täynnä olevat hyllyt ja tasot näyttävät olevan valmiina tulevana perjantaina vietettäviin avajaisiin. Salossa asuva Merikanto odottaa innolla avajaispäivää.

– Myymälän kuntoon laittaminen on ollut mielenkiintoista. Tuntuu kivalta avata myymälä juuri Saloon, sillä olen itse täältä kotoisin, Merikanto toteaa.

Merikanto kertoo, että Hansa Candle perustettiin 25 vuotta sitten.

– Isäni oli perustamassa yritystä Viroon, Viljandin kaupunkiin, jossa tehdas sijaitsee edelleen. Hansa Candlen omistussuhteissa on tapahtunut kuluneen vuoden aikana muutoksia ja nyt omistus on sataprosenttisesti suomalaisilla, Merikanto kertoo.

Merikanto aloitti myyntipäällikön pestinsä syyskuussa. Hän toimii myös myyjänä uudessa liikkeessä.

– Valmistuin tradenomiksi vuonna 2018. Olen ottanut nyt Hansa Candlen Suomen myyntiä vastuulleni ja sitä myötä päätimme avata liiketilan myös Saloon. Toivomme uuden myymälän tuovan piristystä kaupunkiin ja salolaisten myös löytävän meidät, Merikanto toivoo.

Hansa Candle on Baltian suurin kynttiläntuottaja, jonka tuotteita löytyy 15 eri maasta. Viljandissa sijaitseva tehdasalue on kooltaan 20 000 neliötä ja siellä työskentelee yli 140 ihmistä. Tehtaalla käytetään sekä luonnosta saatavaa raaka-ainetta, että perinteistä kynttilän raaka-ainetta eli parafiinia. Tuotannon suuruudesta kertoo esimerkiksi se, että vuoden aikana kynttilätehtaalla valmistetaan yli 500 miljoonaa lämpökynttilää.

– Lämpökynttilöiden lisäksi valmistamme paljon erilaisia kynttilöitä sisä- ja ulkokäyttöön sekä sytytystuotteita.

Kynttilöiden värikkyys on asia, jota Merikanto haluaa korostaa.

– Kynttilöiden väriskaala on laaja, niitä löytyy 17 eri värissä valkoisen lisäksi. Mahdollisuus kaikenväristen kynttilöiden hankkimiseen milloin vain, sesongeista ja vuodenajoista riippumatta, on tärkeää.

Merikannon omat kynttiläsuosikit löytyvät tuoksulämpökynttilöiden puolelta. Asetelmiin hän valitsee mielellään erikokoisia ja -pituisia kynttilöitä.

– Tuoksukynttilöistä omaa nenää miellyttävä, varma vaihtoehto on omena ja vanilja. Viimeksi ihastuin laten tuoksuiseen lasikynttilään. Suosikkiasetelmissani on yhdistetty useampia, erikokoisia kynttilöitä tai kynttilänjalkoja. Näin syntyy monitasoisuutta, joka ainakin omaan silmääni näyttää hyvältä. Tällä hetkellä valikoimassa olevista väreistä suosikkini on vaalean liila.

Merikanto on tullut huomaamaan, että kynttilöitä poltetaan nykyään useammin, ympäri vuoden ja vailla mitään juhlatilannetta.

– Kynttilöitä sytytetään muulloinkin, kuin vain jouluna tai juhlatilaisuuksissa. Kynttilät luovat tunnelmaa ja antavat lempeää valoa arkenakin, Merikanto sanoo.

Kynttilöiden värikkyys on asia, jota Hansa Candlen myyntipäällikkö Tanja Merikanto haluaa korostaa. -Kynttilöiden väriskaala on laaja, niitä löytyy 17 eri värissä valkoisen lisäksi.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: