Jani Laine on vuoden positiivisin salolainen

Vuoden 2015 positiivisimmaksi salolaiseksi on äänestetty linja-autonkuljettaja/yrittäjä Jani Laine. Jani tuli tunnetuksi Salossa, Suomessa ja maailmalla siitä, että hän lähti pikavuorobussilla neljä vuotta kestäneelle maailmanympärysmatkalle ja näin ollen toteutti unelmansa.

Salon Nuorkauppakamarin ja Positiivareiden järjestämä vuoden positiivisin salolainen toteutettiin äänestyksellä raadin etukäteen valitsemista ehdokkaista. 

Vuoden positiivinen salolainen -äänestys aktivoi ennätysmäärän äänestäjiä, ääniä jätettiin 2137.

– Jokainen ehdokas sai hienon määrään ääniä, mutta voittaja erottautui selkeästi joukosta. Bussimatka maailman ympäri on ollut paitsi Laineen unelma, on se toteuttanut myös monta muuta unelmaa, toteaa projektipäällikkö Raidi Rannama Salon Nuorkauppakamarista. 

– On ollut hienoa tehdä projektia, joka tuo esiin positiivisia henkilöitä ja tekoja arjessa. Positiivisella ajattelulla ja rohkealla toiminnalla pääsemme eteenpäin kohti unelmiamme, Rannama jatkaa. 

Myös tekstiviestiäänestys otettiin hyvin vastaan, se selkeästi innosti ihmisiä äänestämään, iloitsevat  Toni Salovaara ja Samuli Lindgren Salon Nuorkauppakamarin projektitiimistä.

Jani Lainelle luovutettiin Iltatorilla palkinnoksi kajaanilaisen kuvanveistäjä Esko Määtän suunnittelema patsas, Positiivareiden kunniakirja, sekä hänet kukitettiin Kukkapalvelu Unikon kukka-asetelmalla.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: