Jon Dollery ja Lari Kinnunen Joutsenpaitaan

Salon Palloilijoiden edustusjoukkue alkaa olla viimeistä silausta vaille valmis, kun englantilais-kanadalainen Jon Dollery sekä Lari Kinnunen ovat allekirjoittaneet sopimukset tulevasta kaudesta.

Onnekkaita sattumia

Molemmat pelaajat ovat ajautuneet sinivalkoisten lasien läpi katsottuna hyvin onnekkaasti raitapaitoihin ja kaiken huippuna he itse ottivat seuraan yhteyttä saadakseen tulla näyttämään taitojaan.
Aikaisemmin ammattilaisena mm. Englannissa, Norjassa ja Australiassa pelannut Jon Dollery ajautui Saloon kuinkas muuten kuin tyttöystävän perässä. Hänellä on taustallaan lisäksi vakava jalkavamma Norjassa, josta hän on kuitenkin täysin parantunut ja hakee SalPan kautta uutta nousua uralleen.
– Kun meille tarjoutui tilaisuus saada tämän kaliiberin pelimies joukkueeseemme, niin totta kai pyrimme tekemään kaikkemme, että se onnistuisi. Onneksi kaikki natsasi ja Jon pelaa Salossa ja SalPassa tulevan kauden, kommentoi joukkueenjohtaja Ville Inkinen.
Dollery on erittäin monipuolinen pelaaja, joka oli PS Kemin tärkeimpiä pelaajia heidän noustessa Ykköseen kaudella 2014. Hän pystyy pelaamaan keskikentän keskustassa tai laidassa. Vikkelän pelurin suurin vahvuus on haastaminen 1v1-tilanteissa ja kaudella 2016 tullaankin todennäköisesti näkemään komeita ohituksia vastustajan puolustajista.
Lari Kinnunen on saanut pelaajakoulutuksensa pääkaupunkiseudulla ja tarkemmin Käpylän Pallon laadukkaassa organisaatiossa. Nopea ja tekninen pelaaja viihtyy laidassa joko laiturin tai laitapuolustajan tonteilla. Hän on Kakkosen debyyttinsä jo päässyt tekemään, ja nyt on odotettavissa todellinen läpimurtokausi.
– Helsingistä Turkuun muuttanut Lari otti itse yhteyttä joulukuussa ja kyseli mahdollisuutta päästä harjoittelemaan joukkueen mukana. Jo parin harjoituksen jälkeen valmentaja David Moore sanoi, että äkkiä sopimusta pöytään, koska sen verran laadukas pelaaja on kyseessä, Inkinen toteaa.
Edelleen muutama pelaaja haussa
SalPan harjoituksissa on käynyt vilske tammi-helmikuussa, ja parhaimmillaan paikalla on ollut jopa lähes kolmekymmentä peluria. Näistä toki osa on omia junioreita, joiden pääasiallinen pelipaikka on vielä A- ja B-junioreissa.
Tällä hetkellä neuvottelut ovat käynnissä neljän pelaajan kanssa, joista kolme on salolaisille enemmän tai vähemmän tuttuja aikaisemmilta kausilta. Jukka-Pekka Tuomasella siviilipuolen haasteet ovat vielä pienoinen kysymysmerkki jatkamisen edessä. Touko Tumannon kanssa vastaavasti istutaan kunnolla neuvottelupöytään vasta tulevalla viikolla. Kolmas vanha tuttu on Joel Lehto, joka pelasi pari vuotta sitten muutaman ottelun lainalla FC Interistä. Hän on kuntoutumassa polvivammasta ja hänen tilannettaan tarkastellaan helmikuun aikana.
Haussa on lisäksi maalivahtiosastolle kirittäjä Ville Sepälle, koska tällä hetkellä edustusjoukkueessa on ainoastaan yksi maalivahti. Talvikaudella yhteistyö B-junioreiden kanssa on toiminut loistavasti ja sitä kautta on saatu harjoituksiin kolme maalivahtia, mutta kesäkaudelle haetaan edustusjoukkueelle vielä toista maalivahtia.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: