Joulutunnelmaa Salon suurista joulumyyjäisistä

Hanna, Peppi, Leo ja Pirkko Orrenmaa olivat etsimässä joululahjaideoita.

Salon suuret joulumyyjäiset pidettiin perjantaina ja lauantaina urheilutalolla nyt viidettä kertaa. Tapahtuman järjestäjä, yrittäjä Piia Virtala kertoo, että joulumyyjäiset ovat olleet tauolla muutaman vuoden, mutta tänä vuonna kovin odotettu tapahtuma voitiin onneksi taas järjestää.
-Halusin järjestää ison tapahtuman, jossa olisi mahdollisimman paljon erilaisia kädentaitajia ja tuotteiden myyjiä mukana. Lisäksi minulla on ollut oma yritys, Pieni käsityöpuoti Facebookissa, jo kuusi vuotta, ja sekin innosti järjestämään tapahtuman, kertoo Virtala.

Lauantaina joulumyyjäisissä oli 70 myyjää ja urheilutalon salin myyntipaikat olivat täynnä. Virtalan mukaan tapahtumassa oli monenlaisia myyjiä laidasta laitaan. Käsityöläisten lisäksi mukana oli tuote-esittelijöitä, sisustusmyyjiä, vaatemyyjiä ja leipojia.
-Joulumessujen myydyimpiä tuotteita ovat erilaiset käsityöt ja kranssit, hän jatkaa.

Tämän vuoden kävijöistä Virtala ei osannut sanoa tarkkaa lukua, mutta molempina päivinä kävijöitä tuli tasaisena virtana pitkin päivää, hän summaa.
-Osa ensikertaa myyjinä olleista varasivat paikkoja jo ensi vuodeksi, joten kai tämä tapahtuma täytyy ensi vuonnakin järjestää, toteaa Virtala tyytyväisenä.

Satu Randel oli lähtenyt myyjäisiin lauantaina poikansa Roni Randelin kanssa. Satu Randel kertoo käyneensä Salon suurissa joulumyyjäisissä aina.
-Nyt kun koronan jälkeen on ollut sellaista, että ei ole ollut oikein mitään tapahtumia, niin olipa ihanaa tulla tänään tänne, hän kertoo.

Randel toteaa, että myyjäisissä on tarjolla paljon kaikkea kaunista.
-Täältä löytää myös paljon monenlaisia joululahjaideoita.

Satu Randel osti piparkakkuauton.

Tänä vuonna Randel hankki myyjäisistä muun muassa seinätaulun lukioikäiselle pojalleen, sekä jokavuotisen ostoksen eli piparkakkutalon. Tänä vuonna piparkakkutalo onkin auto.
-Laitan pöydälle punaisen pöytäliinan ja sen päälle piparkakkutalon. Siinä meillä on jo heti joulutunnelmaa, Randel kertoo.

Hanna Orrenmaa oli lähtenyt myyjäisiin äitinsä Pirkko Orrenmaan ja lastensa Pepin ja Leon kanssa.
-Nämä myyjäiset ovat joulunajan ensimmäiset, ihanat joulumyyjäiset ja täällä pääsee joulutunnelmaan.

Kotiin viemisiksi hän oli ostanut joogatonttuja ja kaksi tunikaa.
-Tänne on myös mukava tulla katsomaan kaikkia jouluisia juttuja, mitä ihmiset myyvät, Orrenmaa lisää.

Kirsi Kainulainen

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: