Kansanedustaja Katja Taimela ei lähde ehdolle eduskuntavaaleissa 2023

Kansanedustaja Katja Taimela ei asetu ehdolle seuraavissa eduskuntavaaleissa keväällä 2023.

SDP:n kansanedustaja Katja Taimela ei asetu ehdolle seuraavissa eduskuntavaaleissa keväällä 2023. Taimela kertoo tiedotteessa samalla muuttavansa Salosta Turkuun maaliskuun alussa.

– Haluan lämpimästi kiittää Salon seudun demariväkeä, ystäviä, tukijoita ja yhteistyökumppaneita näistä vuosista. Olen saanut sanoinkuvaamattoman paljon tukea neljän vaalikauden aikana. Monia asioita on saatu yhdessä aikaan ja eteenpäin, mutta lopullisen tilinpäätöksen aika on myöhemmin. Sanomattakin on selvää, että työ eduskunnassa jatkuu täysipainoisesti tämän vaalikauden loppuun asti.

– En kiellä sitä, että olen kokenut raskaana politiikan keskusteluilmapiirin kärjistymisen viime vuosina ja tämä on edesauttanut ratkaisuani. Lisäksi 16 vuotta on pitkä aika missä tahansa työssä, saati sellaisessa tehtävässä, jossa et juuri koskaan itse määrittele vapaa-aikaasi.

Päätös ei ole koskaan helppo, mutta se on hiljalleen kypsynyt vuosien varrella. Seuraavaksi on aika katsoa mitä muuta elämällä on tarjota.

– Oma elämäntilanteeni mahdollistaa tässä vaiheessa sen, että 24 vuoden tauon jälkeen palaan asumaan takaisin Turkuun.

Minusta on reilua kertoa tästä päätöksestä hyvissä ajoin, jotta eduskuntavaaliehdokkaaksi aikovilla on aikaa tehdä oma harkintansa ehdokkuutensa suhteen. Toivon, että Salon seudulta löytyy vahvoja demariehdokkaita eduskuntavaaleihin.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: