Kaukolämpötyömaa aiheuttaa poikkeavia liikennejärjestelyjä Salon keskustassa

Poikkeavista liikennejärjestelyistä kertovat merkit ja opasteet asennetaan lähipäivinä.

Uuden kaukolämmön runkolinjan kaivutyöt alkavat keskustassa torin kulmalla maaliskuun ensi viikolla.

Raatihuoneenkatu kapenee kaksikaistaiseksi kahden-kolmen kuukauden ajaksi välillä Horninkatu-Kirkkokatu. Kevyt liikenne ohjataan kulkemaan Raatihuoneenkadun eteläpuolta. 

Poikkeavista liikennejärjestelyistä kertovat merkit ja opasteet asennetaan lähipäivinä.

Merkittävin muutos liikenteelle on Raatihuoneenkadun muuttuminen tilapäisesti kaksikaistaiseksi Horninkadun ja Kirkkokadun välillä. Kääntyminen Raatihuoneenkadulta vasemmalle Tehdaskadulle kielletään. Rummunlyöjänkatu katkaistaan Raatihuoneenkadun kohdalta eli läpiajo tai kääntyminen Raatihuoneenkadulle ei ole sallittua. Työmaa-alue rajataan aidoin ja sen läheisyydessä noudatetaan 30 km/h nopeusrajoitusta.

Kevyt liikenne ohjataan kulkemaan Raatihuoneenkadun eteläpuolta. Hermannin pikavuoropysäkit siirtyvät Mariankadulle. Koulukuljetuksia varten on järjestetty uudet pysäkit Kirkkokadulle ja liikenneympyrän tuntumaan. 

– Työt pyritään suorittamaan mahdollisimman pienillä häiriöillä. Liikenne pyritään saamaan takaisin normaaliksi toukokuun alkupuolella eli valmista on ennen kesäkauden alkamista, kertoo työpäällikkö Miika Hämäläinen urakkaa toteuttavasta Kuntec Oy:stä.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: