Kemiössä kuukauden kestävä Syö ulkona paikallista -kampanja

Erik Lund, Sami Tallberg, Michael Nurmi ja Annika Jansson Syö Ulkona -tapahtuman lanseeraustilaisuudessa.

Kemiönsaaren kunnassa alkoi viime perjantaina kuukauden kestävä Syö ulkona -kampanja, jonka teemana on lähellä tuotettu ruoka.

– Tavoitteena on pidentää Kemiönsaaren kahvila- ja ravintolasesonkia. Kampanja järjestetään ensimmäistä kertaa, Förlags Ab Lindan Kustannus Oy:n toimitusjohtaja Michael Nurmi kertoo.

Nurmi kertoo tiedotteessa ideoineensa kampanjan ja toimivansa sen projektikoordinaattorina.

– Haluamme nostaa esiin ravintola-alaa ja lähellä tuotettua ruokaa. Tavoitteena on matkailukauden pidennys ja luoda uutta synergiaa ja yhteistyötä alalle.

Kohderyhmiä ovat paikalliset, vapaa-ajan asukkaat ja turistit. Tapahtuma on tarkoitus järjestää myös ensi vuonna.

Söderlångvikin toimitusjohtaja Annika Jansson aloitti tehtävässään keväällä. Hän on erittäin tyytyväinen Syö ulkona -kampanjan käynnistymiseen ja suhtautuu myönteisesti alan eri toimijoiden väliseen yhteistyöhön.

– Aikani täällä Söderlångvikissa on ylittänyt odotukseni positiivisesti. Syö ulkona -kampanja on hieno idea pidentää sesonkia ja houkutella lisää ihmisiä Kemiönsaarelle.

Söderlångvik on avoinna 30. syyskuuta asti.

Jonas Sahlberg Kimito Brewingista kertoo, että Kemiönsaaren kahvila- ja ravintolatarjontaan on panostettava niin paikallisten kuin kesäasukkaiden ja turistien suhteen.

– Toivon, että yhä useammat perheet haluavat nauttia ruoasta kahviloissa ja ravintoloissa. Myymme panimotuotteita moniin paikallisiin ruokapaikkoihin. Syö ulkona -kampanja on tervetullut.

Road Café Yttiksen ja Ravintola Merikruunun Taru Semberg on samaa mieltä kuin Sahlberg. Semberg kertoo, että ravintoloilla on vahva kiinnostus pidentää sesonkia, joka päättyy nyt pian koulujen syyslukukauden alkamisen jälkeen.

Kampanjassa on mukana 22 kahvilaa ja ravintolaa sekä kaksi tuottajaa.

Elinkeinojohtaja Erik Lund kertoo, että Kemiönsaaren kunta on hiljattain käynnistänyt Boost Kemiönsaaren.

Se on työkalu, jonka avulla tuetaan aloitteita, jotka yleisesti edistävät yritystoimintaa.

– Syö ulkona on ensimmäinen hanke, jonka takana Boost Kemiönsaari on. Näemme, että tämä kampanja kannustaa kahvila- ja ravintola-alan ratkaisukeskeiseen yhteistyöhön.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: