Kiikalan Kipinät tarjoaa perhepiknikin kaikilla mausteilla

Kiikalan Kipinät tarjoaa tänä kesänä perhepiknikin kaikilla mausteilla. Lavalla nähdään Mirka Aapio ja Simone Koivisto (takana) sekä Venla Viisanen, Sanna Räsänen, Kikka Valkeinen ja Anne Karhunen.

Kiikalan Kipinöiden tämänvuotinen kesäteatterinäytelmä on totutusti samalla maailman ensi-ilta.

”Penkki” on Simone Koiviston ja Mirka Aapion kirjoittama näytelmä perheestä, jonka perhepiknikillä on tekijöiden mukaan tarjolla kaikkia mausteita.

Kiikalan Seurantalolla kipinöidään turvallisesti sisätiloissa. Viime kesän hyvät arvostelut eivät tekijöitä hetkauta, hyvää pyritään tekemään tänäkin vuonna.

– Koskaan ei tiedä, kuka penkillä istuu ja kuka saa puhua. Näytelmän päähenkilö ei puhu mitään, Aapio ja Koivisto kertovat.

Perhepiknikille kokoontuva moninainen perhe koostuu ainakin äidistä, siskoista ja ystävistä.

Lavalla nähdään myös näytelmän musiikista vastaava Sanna Räisänen, Venla Viisanen, Anne Karhunen ja Kikka Valkeinen. Kuusikko kertoo yhdessä ja erikseen näytelmästä.

– Lavalla hypitään tunnetilasta ihan toiseen. Yleisön kannattaa ottaa mukaan nessupaketti ja tenat. Nauraa saa niin paljon, että pissat menevät pöksyyn ja itkeä niin kauheasti, että mikään ei riitä.

– Meikkiä ei kannata laittaa tai jos laittaa, niin vedenkestävää.

Tekijät lupaavat ettei luvassa ole ihan kaikkein perinteisintä kesäteatteria.

– Mutta ei meillä ole semmoista ollut moneen vuoteen. Mukana on toki tuttuja lauluja, mutta myös suurelle yleisölle vieraita. Sekin on meillä perinne.

Uuttakin on luvassa. Teatteritilan takarivin tuoleja saadaan nostettua, joten näkyvyys lavalle paranee.

– Väliajalla on tarjolla kahvia ja pullaa. Ja makkaraa.

Kesälaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: