Leena Ahonen-Ojala SDP:n Salon kunnallisjärjestön puheenjohtajaksi

Leena AhonenEnsimmäisen kauden kaupunginvaltuutettu Leena Ahonen-Ojala on valittu Salon sosialidemokraattisen kunnallisjärjestön uudeksi puheenjohtajaksi.
Ahonen-Ojalan valinta torstai-iltana Työväentalolla järjestetyssä kokouksessa oli yksimielinen.
– Tällaisen pestin ottaa aina hyvin nöyrästi vastaan mutta se tarkoittaa myös sitä että työkenttä laajenee. Enää ei voi puhua politiikan harrastamisesta vaan myös jo työstä jota tekee yhteisen hyvän eteen, tässä tapauksessa demareiden ja kuntalaisten. Itse näen että puheenjohtajalla on näköalapaikka kunnan toimintaan ja kunnallispolitiikkaan, Ahonen-Ojala sanoo.
Tuore puheenjohtaja sanoo omaavansa vielä tuoreen historian politiikassa. Hän uskoo, että innostavan esimerkin avulla on helppo saada muitakin mukaan.
– Aina on kuitenkin opittavaa ja kotiläksyt on tehtävä hyvin. Nautin siitä kun pystyy oikeasti vaikuttamaan asioihin ja tuomaan oman kantansa esiin. Tässä on oppinut myös suhtautumaan asioihin ja päätöksiin rauhallisesti. Aina ei valitettavasti pysty vaikuttamaan asioihin niin kuin haluaa ja pitää pystyä ottamaan asiat asioina, tuore puheenjohtaja sanoo.
Puolueeseen keväällä 2012 liittynyt Ahonen-Ojala kertoo olevansa jo perhetaustaltaan demari.
– Huomasin heti olevani tervetullut joukkoon. Runsas vuosi on nyt takana valtuustossa ja vapaa-aikalautakunnan puheenjohtajana. Olen yrittänyt hoitaa saamani tehtävät niin hyvin kuin olen pystynyt.
Hän kertoo nauttivansa yhteistyöstä kaikkien osapuolien kanssa.
–  Ystäväpiiri on laajentunut ja kunnallispolitiikan kiemuroihinkin olen päässyt jo hyvin sisälle, Ahonen-Ojala sanoo.
Salossa SDP:n ykköspaikat ovat nyt nuorten naisten käsissä, sillä Saija Karnisto jatkaa edelleen valtuustoryhmän johdossa.
– Ei tätä näkökulmaa varmasti ole edes ajateltu noin. Saija tekee valtavan hienoa työtä jokaisella osa-alueella ja on ollut mieletön sparraaja myös itselleni. Hänen kanssaan on helppo tehdä töitä niin kuin koko valtuustoryhmän ja muidenkin puolueen jäsenten kanssa, Ahonen-Ojala sanoo.
Hänen mukaansa puolueessa on Salossa positiivinen pöhinä päällä ja yhteisen tekemisen meininki.
– Uskon että se näkyy jatkossa myös entistä enemmän ulospäin.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: