Leticia-kuoro juhlii kahden konsertin voimin

Leticia-kuoron nuoriso-osastoa kokoontui Salon lukiolle harjoittelemaan  tulevaa konserttia varten.

Salolainen Leticia-kuoro juhlii lauantaina kahden konsertin voimin Salon Urheilutalossa.

Edellisen kerran Leticia konsertoi Salon Urheilutalolla 2019, tänä keväänä kuoro palaa jälleen tuttuun saliin osana Letician 20-vuotisjuhlia.

Kuoronjohtaja Saara Kemppainen toivottaa yleisön tervetulleeksi paikan päälle nauttimaan hyvästä musiikista ja tunnelmasta.
-Yleisöllä on upea mahdollisuus päästä kurkistamaan myös historian arkistoihin. Konsertissa näytetään muun muassa ennennäkemätöntä videomateriaalia Letician nuorten Talent-taipaleelta.

Leticia aloitti toimintansa Perniössä vuonna 2003 lapsikuorona. Vuosien varrella kuoro kasvoi ja etenkin lapset ja nuoret saavuttivat menestystä monissa kansainvälisissä kuorokilpailuissa.

Kuoron konsertit Salon Urheilutalolla olivat aina elämys niin kuulijoille kuin esiintyjillekin ja laulajamäärä kasvoi lähes kahteensataan ennen pandemian tuomaa sulkua harrastamiseen.
-Olemme startanneet toiminnan lähes alusta uudelleen. Leticia-kuorossa laulaa tällä hetkellä noin 70 laulajaa.  Ryhmiä on lapsille, nuorille ja aikuisille. Kuoroon ei ole pääsykokeita. Jokainen on tervetullut omilla taidoillaan.

Letician lapset ja nuoret järjestävät oman lastenkonsertin perheen pienimmille Salon Urheilutalolla lauantaina klo 10.30. Konsertti kestää noin puoli tuntia ja siellä kuulijat pääsevät mukaan laulamaan ja leikkimään.

Juhlakonsertti Salon Urheilutalolla alkaa klo 15 ja siellä esiintyvät Letician kaikki laulajat sekä osa vanhoja nuorisokuorolaisia.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: