LP Salo taisteli ennätysyleisön edessä

LP Salo otteli keskiviikkona puolalaista Budowlani Lodzia vastaan.

Salonjokilaakso

Ensimmäisen erän häviö vei kotijoukkueen uskon.

Salohallin kauden ennätysyleisö (1532) näki keskiviikkona LP Salon hienon taistelun puolalaista Budowlani Lodzia vastaan Salohallissa pelatussa Mestareiden liigan ottelussa.

Ensimmäiset puolitoista erää oli jopa LP Salon hallintaa, mutta sen jälkeen LP Salolta tuntui usko loppuvan ja ottelu meni Budowlanin suoraan erin 3-0 (33-31, 25-21, 25-19).

Pelin alusta lähtien joka pisteestä väännettiin tiukasti ja erä kestikin huimat 38 minuuttia. LP Viesti pelasi rohkeasti ja pääsi passari Veda Mansikkaviidan syöttövuorolla karkuun, tilanteeseen 15-10. Puolalaiset tulivat kuitenkin tasaisen varmasti tasoihin. Molemmilla joukkueilla oli eräpallonsa, mutta lopulta vieraat veivät erän. Kotijoukkueen vastaanotto toimi erässä hyvin, syötöt nousivat 61%:n tarkkuudella. Katarina Pilepic teki erään huimat 11 pistettä.

Toinen erä lähti LP Viestin komennossa ja kotijoukkue johtikin erää taas mm. 14-11. Tilanteeseen 15-15 Budowlani Lodz oli taas kirinyt eron umpeen ja sen jälkeen ottelu kulki käytännössä sen komennossa. LP Viestin valmennuskaksikko yritti pelaajavaihdoilla saada peliä kulkemaan siinä onnistumatta.

Myös kolmannen erän puoliväliin asti peli pysyi tasaisena. Vieraiden kovuus tuli kuitenkin esille samalla, kun kotijoukkueella löytyi lähinnä yksittäisiä onnistumisia.

Kotijoukkeen parhaana palkittiin kentän kovimmat pisteet paukuttanut Katarina Pilepic (20/+12), vastustajalta lähes virheettömästi pelannut Jaroslava Pencova (11/+10).

Kotijoukkueen libero Eveliina Rautiainen oli pettynyt nainen pelin jälkeen:

– Tähän peliin ei voi olla tyytyväinen, kun voittoa lähdettiin hakemaan ja 3-0 hävittiin. Ensimmäiset 1,5 erää oli meiltä hyvää, mutta jollain tavalla lataus meni siihen ensimmäiseen erään ja sen menettämiseen. Jokaisesta tappiosta löytyy jotain opittavaa, otetaan ne mukaan. Huomenna on jo seuraava peli, joten tämä tappio pitää nollata nopeasti.

Myös päävalmentaja Tomi Lemminkäinen oli pettynyt lopputulokseen.

– Tänään meillä oli mahdollisuus voittaa ja mielestäni olisi pitänyt voittaa. Ei vaan ylletty sellaiseen suoritukseen, jota tältä joukkueelta parhaimmillaan voi odottaa. Vastustaja on hyvä ja pikkuisen meitä kovempi joka osa-alueella.

– Näissä peleissä meidän pitäisi onnistua leveämmällä rintamalla koko pelin ajan. Myös voitontahtoa olisi tänään tarvittu, tuntui että ihan viimeistä puristusta ei irronnut.

Budowlani Lodzin hyökkääjän Jaroslava Pencovan mietteet olivat toisenlaiset

– Tässä pelissä meidän tärkein juttumme oli se, ettemme tee virheitä. Meidän täytyi pelata parastamme voittaaksemme ottelun.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: