Salonjokilaakson ja Nuorkauppakamarin ”Posipalsta” antaa tilaa kehuille ja kiitoksille

Salonjokilaakso

Salon Nuorkauppakamari aloittaa helmikuussa ”Posipalstan” julkaisemisen Salonjokilaakson sivuilla. Posipalstan ajatuksena on antaa tilaa positiivisille viesteille – se on paikka, jossa voi kehua ja kiittää.
Kehitysjohtaja Jussi Leino kertoo, että ajatus posipalstasta lähti liikkeelle Salon nuorkauppakamarin vuoden 2020 ideointitilaisuudessa.
– Mietittiin, että mitä meillä olisi annettavaa paikkakuntatasolla ja miksei laajemminkin positiivisen viestinnän suhteen. Meidän ajatuksemme on jakaa hyvää oloa ja posia niille, joille se kuuluu. Jokainen tietää miten hyvältä tuntuu, kun saa positiivista palautetta tehdystä työstä tai vaikka tekemättömästäkin, Leino sanoo.
Nuorkauppakamarilaisten mukaan nykyinen digitaalinen media keskittyy turhan paljon klikkeihin. Mitä raflaavampi otsikko sen enemmän saadaan lukijoita.
– Keskustelupalstat netissä ja sosiaalisessa mediassa ovat pahanolon purkukanavia, joissa voidaan osaltaan jopa kasvottomina tuoda mielipiteet esille ilman suodatusta tai sen suurempaa faktapohjaista tietoa.
Posipalstan tarkoitus on olla hyvänolon viestintäkanava. Sillä ei välttämättä haeta vuoropuhelua, mutta annetaan hyvän kiertää.

Salonjokilaakson päätoimittaja Pekka Mäenpää sanoo nuorkauppakamarilaisten posipalsta-ehdotuksen osuneen otolliseen hetkeen keskelle aivan liian pitkäksi venähtänyttä harmaata marraskuuta.
– Kiitos on sana, joka kestää käyttöä. Kiitoksen antaminen posipalstalla ei estä sanan käyttöä myös kohdatessa.
Päätoimittajan mukaan kaverin kehuminen onkin sitten jo vaikeampaa. Mutta sitäkin voi yrittää; jos ei muuten, niin lehden palstalla.
– Joku on jossain kuvannut kehua kaikille avoimeksi maksuttomaksi palveluksi, joka tuottaa itsellekin hyvän mielen. Kannattaa kokeilla, Mäenpää vinkkaa.

Omat positiiviset kokemukset perusteluineen voi lähettää
P. 040 853 0448 tai posipalsta@gmail.com

Salon Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Susanna Ketola (vas.), Kirsi Hakkarainen, Anuliina Frantti, Johanna Linna ja Jussi Leino toimivat uuden ”posipalstan” moderaattoreina.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: