LP Salolle vieraaksi maailmantähtiä Turkista

LP Salo kohtaa Fenerbahcen keskiviikkona.

Salonjokilaakso

LP Salo jatkaa Mestarien liigan lohkovaihetta keskiviikkona klo 19 Salohallissa turkkilaista tähtisikermää Fenerbahcea vastaan.

Fenerbahce sai kasaan täksi kaudeksi kenties parhaan joukkueensa vuosiin. Ulkolaisvahvistusten rooleihin se hankki nuoren kuubalaishakkurin, tulevaisuuden supertähden, Melissa Vargasin, serbialaisen yleispelaajan Brankica Mihajlovicin ja naapuriseurasta VakifBankista yhdysvaltalaisen maailmanmestarin ja olympiamitalistin Kelsey Robinsonin.

Serbian paidassa MM-kultaa, olympiahopeaa ja kaksi EM-kultaa viimeisten kolmen vuoden aikana saavuttanut Brankica Mihajlovic omaa hurjan käden. Hänen hyppysyöttöään voidaan pitää tällä hetkellä maailman parhaana ja hyökkäysvoimassakaan hän ei kauas terävimmästä kärjestä jää.

Jos joukkueessa on kovat ulkolaiset, niin myös joukkueen turkkilaisosasto on hurja.

Turkin syksyn EM-kisoissa finaaliin johtanut akseli Eda Erdem – Naz Aydemir löytyy ”Keltaisten enkelien” riveistä. Fenerin ja Turkin maajoukkueen kapteenia Erdemiä voi pitää maailman kovimpana keskipelaajana ja äitiyslomalta entistä ehompana palannutta Nazia maailmanluokan passarina, todellisena tekniikkataiturina.

Kahdestaan kaksikko on maajoukkueessa ollut hankkimassa jo kolme EM-mitalia ja molemmilla on palkintokaappi täynnä myös henkilökohtaisia meriittejä arvoturnauksista.

Ja jos on kentällä supertähtiä, niin sellainen löytyy myös penkin edestä. Joukkueen päävalmentaja Zoran Terzic on Serbian naislentopallovallan luoja maailmanmestaruudella, kolmella EM-kullalla sekä olympiahopealla viimeisten vuosien aikana.

LP Salo hävisi avauspelinsä vieraissa Budowlani Lodzille 1-3 ja kotonaan toisen pelin toiselle istanbulilaiselle suurseuralle Eczacibasille 0-3.

Fenerbahce avasi lohkovaiheen 2-3 -tappiolla Eczacibasille ja voitti Budowlanin kotonaan 3-0.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: