LP Viesti ei pärjännyt LP Kangasalle

LP Kangasalan Ronja Heikkiniemi tuulettaa onnistumistaan, kun viestittäret keräävät hetken voimia parketin pinnalla

LP Kangasala iski LP Viestin lattiaan heti ensimmäisen erän alkajaisiksi keskiviikkona Salohallissa pelatussa lentopallon Mestaruusliigaottelussa.
Puhtaasti 0–3 (12–25, 24–26 ja 21–25) ottelun vienyt liigakakkonen syötti, iski ja torjui ensimmäisessä erässä taulun lukemat 1-12 ennen kuin kotijoukkue alkoi pikkuhiljaa herätä. Toisessa erässä LP Viesti taisteli tosissaan jo voitosta ja kolmannen erän kanveesissa käynnin (3-11) viestittäret heräsivät vielä kerran taisteluun.

Lopputulos oli kuitenkin selvä, minkä saivat todeta katsojat televisioiden ääressä.
LP Viestin Iina Andrikopoulou totesi, ettei kahdessa erässä nähty hyvä taistelu riittänyt Kangasalaa vastaan.
–Varsinkin toisen erän häviäminen harmittaa. Kolmannessakin saatiin Kangasala kiinni, mutta ei riittänyt loppu siinäkään.
Ennakolta helpomman aiemman Jymy-ottelun jälkeen Kangasala-otteluun oli erilainen tunne lähteä.
– Kyllähän sitä eri tavalla ollaan täpinöissään, kun edessä on kärkiottelu, Andrikopoulou totesi.

Päävalmentaja Tomi Lemminkäinen kehui Kangasalan ensimmäisen erän alkua.
– LP Kangasala ei antanut meille mitään mahdollisuuksia voittaa niitä palloja, joita alussa hävittiin. Loppupeli oli sitten vähän tasaisempaa, kolmannen erän lopussa jäi pari palloa harmittamaan.
Lemminkäisen mukaan toinen erä ja kolmannen erän nousu olivat kotijoukkueelta positiivisia suorituksia. Sen sijaan ensimmäisen ja kolmannen erän vieraiden pisteputket olivat liikaa.
– Meillä oli muutama rotaatio tänään haastavia ja kun ne tulivat peräkkäin, vastustaja päästettiin turhaa karkuun. Arita Ternava tuli kolmannessa erässä hyvin peliin, muuten oltiin Annan (Czakan) varassa aika paljon.

Vieraiden valmentaja Arttu Keränen kiitteli omiaan varsinkin pelin alkuhetkistä.
– Pelin alku oli meiltä tosi kova eikä se ollut LP Viestin huonoutta – meillä vaan onnistui ihan kaikki. Kahdessa muussa erässä Anna Czakanista oli tulla meille vaikea pelaaja, mutta kun noissakin vaikeissa paikoissa pelasimme kurinalaisesti, mutta samalla rennosti ja aggressiivisesti, tulos oli nyt tämä, Keränen sanoi.
Hän kiitteli salolaiskasvattinsa Ronja Heikkiniemen panosta verrattuna.
– Paljon isoja pisteitä Ronelta.

Joukkueet kohtaavat Salohallissa uudelleen tiistaina 26.1., silloinkin valitettavasti ilman yleisöä. Sitä ennen LP Viesti matkaa lauantaina LiigaPlokin vieraaksi Pihtiputaalle.

Viktoriia Tuchashvilin ja Anna Czakanin yhteispeli sujuu.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: