LP Viesti ratkaisee pronssimitalit Hämeenlinnan kanssa

LP Viestin vaihtopelaajat seurasivat tarkkana torjunnan ja puolustuksen onnistumista ratkaisevassa välierässä Salohallissa.

LP Viesti ja Hämeenlinnan Lentopallokerho aloittavat ottelusarjan lentopallon Mestaruusliigan pronssimitaleista sunnuntaina Hämeenlinnassa. Salohallissa joukkueet kohtaavat ensi viikon tiistaina ja tarvittaessa vielä keskiviikkona, jos kolmas  ottelu tarvitaan.
LP Kangasala nappasi finaalipaikan voittamalla ratkaisevassa viidennessä välierässä Salohallissa LP Viestin erin 3-1 (25-16, 25-22, 9-25, 25-13).
Naisten lentopallon Mestaruusliiga saa tänä vuonna uuden mestarin, kun Pölkky Kuusamo ja LP Kangasala kohtaavat ensi tiistaina alkavassa finaalisarjassa. Suomen mestari tulee ensimmäisen kerran Salo-Hämeenlinna -akselin ulkopuolelta sitten kevään 2004.
Naisten finaali pelataan ilman Saloa tai Hämeenlinnaa ensimmäisen kerran tällä vuosituhannella.

LP Viesti pystyi voittamaan ratkaisevassa välierässä yhden erän saatuaan syöttöpelinsä kulkemaan toivotulla tavalla. Muissa erissä LP Kangasala oli selkeästi vahvempi ja ansaitsi finaalipaikan tasaisemmalla suosituksellaan.
LP Viestin parhaana palkittu Jessica Kosonen kommentoi ottelun jälkeen.
– Pitkä sarja oli, mutta parempi voitti kolme peliä. Pelattiin neljännessä erässä alku ihan hyvin, maltti loppui.
LP Kangasalan Emmi Riikilä puki tunteet sanoiksi.
– Tuntuu pirun hyvältä.

LP Viestin päävalmentajan Tomi Lemminkäisen kuten koko joukkueen tavoite oli finaalipaikka.
– Tulos on pettymys, kun tavoite oli finaali eikä sinne päästy. Parempi joukkue meni finaaliin. Voidaan myös olla ihan tyytyväisiä omaan esitykseemme kuitenkin.

Arttu Keränen kiitteli kovaa sarjaa ja iloitsi sarjan voitosta.
– Tosi kova sarja. Pystyttiin kahteen viimeiseen peliin jopa nostamaan omaa tasoa niistä kolmesta ensimmäisestä pelistä, tämän päivän kolmatta erää lukuun ottamatta. Saatiin laajalla rintamalla onnistumisia. Kova sarja, mutta ei me vahingossa voitettu.

LP Viestin pelaa seuraavan kerran Salohallissa ensi tiistaina, kun vastaan asettuu pronssiottelussa Hämeenlinna.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: