Vilppaan puolivälieräsarja katkolla

Sami Toiviainen antaa seuraavan kerran ohjeita joukkueelleen lauantaina Salohallissa, kun Vilpas ja Pyrintö kohtaavat kolmannen kerran puolivälieräsarjassaan.

Vilpas jatkoi vahvoja esityksiään ja voitti Tampereen Pyrinnön keskiviikkona Pyynikillä selvin numeroin 61-96 (34-47).

Hallitseva mestari pääsee yrittämään sarjan katkaisua jo lauantaina Salohallissa. Jos puolustaminen maittaa Vilppaalle kahden ensimmäisen ottelun tavoin, Pyrintö on Salossa ison haasteen edessä

Vilppaalla oli eilen myös hyökkäyspäässä monta onnistujaa.
Bryan Griffin takoi 23 pistettä, Brian Fobbs ja Juho Nenonen tekivät 17 mieheen, Mikko Koivisto 15 ja Perttu Blomgren 12 pistettä.

Vilpas oli varsinkin kolmen pisteen kaaren takaa tarkkana, sillä 18 onnistunutta kolmosta 37 yrityksestä on hurja lukema vieraskentällä.

Kotijoukkueen pistetehtailusta vastasi pääasiassa Ike Smith, joka takoi taululle 24 pistettä. Hänen lisäkseen koko joukkueessa kaksinumeroiseen saldoon ylsi ainoastaan 14 pistettä tehnyt Devante Foster.

– Puolustusvoitto, sanoisin. Pidimme kaverin todella pienessä pistemäärässä. Hyökkäyksessä pidimme maltin yllä. Otimme vapaat heitot, ja jos ei vapaata ollut tarjolla, jatkoimme liikettä, Blomgren totesi Ruudun haastattelussa.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: