Microsoft Salon Vilppaan pääyhteistyökumppaniksi

Vilpas-Microsoft-Kataja
Vilppaan edustusjoukkueen kapteeni ja hallituksen jäsen Jukka Kataja kättelee tyytyväisenä Microsoft Salon Kirsi Lindsteniä yhteistyön kunniaksi.

Microsoft lähtee korisliigassa pelaavan Salon Vilppaan pääyhteistyökumppaniksi. Tänään julkistetulla yhteistyöllä on juuret salolaisen koripallon ja teknologiateollisuuden historiassa, sillä Salora oli Vilppaan mukana jo 70-luvulla, jonka jälkeen yhteistyö jatkui Nokian kanssa. Microsoftin kanssa tänään julkistettu yhteistyö on siis hieno jatkumo Korisliigassa jo 15 vuotta pelanneelle salolaisseuralle.
Vilppaan miesten edustusjoukkue taistelee parhaillaan pudotuspelipaikasta. Yleisömäärissä mitaten joukkue on Korisliigan viidenneksi suosituin joukkue yleisökeskiarvon ollessa hieman yli 1000 katsojaa per ottelu. Vilpas on ylivoimaisesti suosituin pääsarjajoukkue Salon talousalueella.
Vilpas on normaalin päivittäisen koripallotoiminnan lisäksi ottanut myös yhteiskunnallista vastuuta teemanaan ’Vilpas välittää’. Esimerkkeinä mainittakoon pallojen lahjoitus päiväkoteihin, joululahjakeräys seudun vähävaraisten perheiden lapsille ja erilaisten konserttitapahtumien järjestäminen.
– Olemme erittäin tyytyväisiä ja iloisia siitä, että saimme Microsoftin pääyhteistyökumppaniksemme. Sopimus mahdollistaa koripallotoimintamme kehittämisen myös tulevaisuudessa sekä mm. sen, että pystymme pitämään yli 400:n juniorimme kausimaksut nykyisellä tasolla, kertoo Salon Vilpas Koripallo ry:n puheenjohtaja Sakke Ojala.
– Näemme tämän pääyhteistyösopimuksen synnyn myös signaalina siitä että olemme osanneet tehdä asioita oikein, jatkaa Sakke Ojala.
Yhteistyösopimus tarjoaa Microsoftille näkyvyyttä Vikings-peliasuissa sekä Salohallissa, eli Microsoft näkyy jo seuran huomisessa paikallistaistelussa Loimaan Bisonsia vastaan. Lisäksi Vilpas järjestää yrityksen Salon yksikölle työhyvinvointiin liittyviä teemapäiviä. Yhteistyö näkyy konkreettisesti myös seuran junioripuolella, sillä Vilppaan järjestämä junioriliiga kulkee jatkossa nimellä Microsoft-liiga.
– Microsoft on iso toimija Salossa, joten on luonnollista että olemme mukana kannustamassa paikallista koripalloa. Susijengi on nostanut koriksen suosion Suomessa ennennäkemättömälle tasolle, ja toivomme että korishuuma kasvaa Vilppaan mukana Salossa entisestään. Pitkäjänteinen työ palkitaan varmasti myös kotimaan parketilla, sanoo Tuula Rytilä, Microsoft Devices -liiketoiminnan markkinoinnista vastaava johtaja.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: