Power Cup alkaa Salossa tänään

Lasten ja nuorten vuosittainen lentopallon suurturnaus Power Cup alkaa tänään pitkän odotuksen jälkeen Salossa. Nelipäiväinen turnaus pelataan 29.7.–1.8.2021 Salon urheilupuistossa. Turnaukseen on ilmoittautunut lähes 300 joukkuetta.

Ottelut alkavat torstaina kello 12 ja pelit jatkuvat avauspäivänä klo 20 asti. Päivällä pidetään otteluista parin tunnin tauko, kun klo 14 vietetään tapahtuman viralliset avajaiset Urheilupuiston ytimessä, Power lavalla. Avajaiset huipentuvat muusikko Cledoksen esiintymiseen.

Pelien lisäksi Power Cupissa on runsaasti erilaista oheisohjelmaa Salon urheilupuiston ympäristössä. Powertori palvelee pelaajia ja vieraita päivittäin erilaisilla pisteillä. Salohallissa Salon kaupunki on järjestänyt erilaisia lajikoikeiluja ja oleskelupisteitä. Pelaajilla on mahdollisuus sateen sattuessa kuivatella Salohallissa, sillä myös hallin yläkatsomot ovat avoinna. Näin hallissa oleskelu voi tapahtua väljästi, oman joukkueen kesken. Hallissa on maskipakko kaikilla yli 12-vuotiailla ja kävijämäärää seurataan tarkasti.

Salon uimahalli palvelee powerilaisia poikkeuksellisen pitkin aukioloajoin, torstaista lauantaihin aina klo 21 saakka. Kisapassilla pääsee lastenlipun hinnalla uimaan.

Perjantai-iltana Powertorin ohjelmassa on ulkoilmaelokuva klo 18.30 alkaen, ensin nuoremmille E-D ikäluokille omansa ja klo 21 isommille C-B ikäisille omansa.

Turnauksen järjestelyissä ja suunnitelmaa luodessa on huomioitu opetus- ja kulttuuriministeriön ja THL:n ohjeet koronavirustartuntojen ehkäisemisestä yleisötilaisuuksien ja yleisten kokoontumisten yhteydessä sekä julkisten tilojen käytössä. Turnauksessa on myös hyödynnetty opetus- ja kulttuuriministeriön työryhmän laatimia periaatteita vastuullisen tapahtuman järjestämiseksi. Tartuntatautilain pykälän 58c hygieniavaatimukset on huomioitu. Esimerkiksi kisa-alue, ruokailu ja majoitus on järjestetty väljästi ja yli 12-vuotiaille suositellaan maskin käyttöä.

Lisää turnauksen COVID-19-toimenpiteistä voi lukea täältä: https://www.powercup.fi/2021/07/16/power-cup-29-7-1-8-2021-covid-19-toimenpiteet/

Perjantaista sunnuntaihin pallot nousevat ilmaan aamuisin alkaen klo 9 ja pelit jatkuvat iltaisin klo 19 saakka. Turnaus päättyy sunnuntaina palkintojen jakoon kello 13–15.

Lue lisää Power Cup-viikonlopun meiningeistä tämän viikon lehtemme välissä julkaistusta mainosliitteestä, tai heinäkuun alussa julkaistusta kisaliitteestä.

Mainosliite: https://issuu.com/salonjokilaakso/docs/power_cup_-liite_vko_30_29.7.2021?fr=sMzcwODM3NTY2NDU

Kisaliite: https://issuu.com/salonjokilaakso/docs/salonjokilaakso_power_cup-liite_vko_27_8.7.2021?fr=sOWEzMzM3NTY2NDU

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: