Provinssilla monipuolisia vierailuesityksiä

Salohalli täyttyy kolmesti suurkonserteista

Teatteri Provinssin ja ravintola Musinen yhteistyön hedelmistä saadaan nauttia tulevan syksyn aikana.

Teatteri Provinssi ilahduttaa syksyn aikana kulttuurin ja viihteen seuraajia.

Päänäyttämön omien teatteriesitysten ja vierailujen lisäksi provinssilaiset tuottavat Saloon kolme maankuulua artistia, joiden toivotaan täyttävän Salohallin kaikki reilut 2000 istumapaikkaa.
-Vesterinen Yhtyeineen on ollut jo pari viikkoa loppuunmyyty, tuottaja Seppo Suominen iloitsee.

Samanlaista suosiota odotetaan Juha Tapion keikalle. Seppo Suominen muistelee pitkään jatkunutta yhteistyötä sympaattisen artistin kanssa. Salonjokilaaksosta löytyy artikkeli vuodelta 2008, jolloin Juha Tapio esiintyi Kivassa.
-Se oli meidän järjestämä keikka. Juha Tapio on esiintynyt sen jälkeenkin Salossa meidän järjestämänä melkein vuosittain. On ollut kiertuekonsertteja isolla kokoonpanolla, soolokeikkoja, akustisia keikkoja ja yksi Salohalli-keikkakin on ollut tätä vuotta ennen.

Suominen kertoo yhteistyön olleen aina hedelmällistä.
-Henkilökohtaisesti pidän kovasti hänen musiikistaan ja voin sanoa, että henkilönä Juha on hieno ihminen ja ammattilainen sekä musiikin tekemisessä että sen esittämisessä.

Vesterinen Yhtyeineen esiintyy Salohallissa 14. lokakuuta. Joulukuun alussa lavalle astuu Ismo Leikola stand-up shownsa kanssa ja Juha Tapion vuoro on 8. joulukuuta.
-Aiomme tuottaa myös ensi vuodelle suurkeikkoja, joista työnalla on jo muutama.

Provinssin päänäyttämön syyskauden aloittaa Jesse Kaikurannan konsertti torstaina 14. syyskuuta.
-Jesse on laulaja ja tulkitsija, joka on tehnyt keikkoja vuodesta 2018 ilman pidempiä taukoja. Keikkakiertueella Jesse esiintyy soolona pianon kanssa johdattaen kuulijat musiikilliseen terapiaistuntoon, jonka aikana voi hetkeksi unohtaa kaiken muun, Seppo Suominen kertoo.

Esityskauden toinen vierailu vie katsojat Broadway-tunnelmiin lauantaina 23. syyskuuta, kun lavalla nähdään musikaaliammattilaiset Reeta Westman ja Mikael Saari.
-Konsertin aikana kuullaan musiikkia muun muassa musikaaleista Les Misérables, West Side Story ja Sound of Music.

Kapellimestarina toimii Anastasia-menestysmusikaalistakin tuttu Markko Hilpo.

Teatteri Provinssin kolmessa kesäteatterissa kävi yhteensä yli 14 000 katsojaa. Rikalanmäki teki katsojamääräennätyksen, Mustiolla oli vähän kasvua ja Mathildedalissa laskua osin epävakaisen kesäsään vuoksi.

Mestari-näytelmä jatkuu syyskuussa Teatterin päänäyttämön osin uusituilla istuimilla; sen lisäksi lavalla nähdään niin estradiviihdettä kuin stand upia.

Koko perheen ohjelmistosta löytyy Maisteri Molto, Muumipeikot ja Saiturin Joulu. Estradiviihdettä edustavat Gimme Abba, Mahdoton rakkaus ja ShoWhat dragshow.
-Konsertteja on moneen makuun; muun muassa Olli Halonen, Jorma Uotinen ja Kaseva. Taattua viihdettä ovat Martti Suosalon tähdittämiä Voi Luoja, tuttu Kiviä Taskussa esitys ja Ilmari Saarelaisen tähdittämä Parasta ennen.

Teatteri Provinssi tekee ravintola Musineen loppuvuodesta Hei, Me Revytään -esityksen, joka lupaa kaksi tuntia vauhdikasta menoa, hyvää musiikkia ja sketsiviihdettä sopivasti pikkujouluaikaan.

Provinssin revyyn teksti syntyy kolmikon Hannes Suominen, Heikki Mäkäräinen ja Joonas Suominen kynistä. Lavalla nähdään Anniina Jokinen, Hannamaija Nikander, Esa Nummela ja Joonas Suominen Musiikista vastaa Samuli Jokinen
-Revyy herää nyt kolmen vuoden tauon jälkeen henkiin. Nimi on sama, käsikirjoittajat, paikka ja huumori on uutta, Joonas Suominen kertoo.

Ravintola Musinen yrittäjä Sanna Jousi kertoo, että yhteistyötä Provinssin kanssa tehdään myös Salohallissa, jossa Musine vastaa ravintolapalveluista.
-Saadaan pidettyä Saloa elinvoimaisena myös tällaisen yhteistyön avulla, Jousi miettii.

Pekka Mäenpää

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: