Ressu Redford Salon ensimmäisen uuden iltatorin esiintyjä

Torstai-iltaisin torilla kuullaan jälleen livemusiikkia.

Salon uudet iltatorit alkavat torstaina.
Perinteiseen tapaan iltatorilla kuullaan hyvää musiikkia, kun lavalle astuu klo 19 alkaen Ressu Redford.

Salon Iltatori ry:n puheenjohtaja Antti Ketonen lupaa torstai-iltaan jo tutuksi tullutta salolaista iltatorifiilistä.
– Menemme ainakin tämän kesän aika pitkälti entiseen hyväksi koettuun tapaan. Myyjät saavat paikkansa klo 14 alkaen ja pääsevät paikalleen kello 15 jälkeen. Lasten kirpputorille pääsee noin kello 15 vanhaan tuttuun kaavaan jonottamalla. Juontaja aloittaa klo 18.30 haastattelemalla illan isäntää, Ketonen kertoo.

Aikaisempien vuosien tapaan Salon kaupunki tukee iltatorien järjestämistä, mutta tärkeä osuus on myös yhteistyökumppaneilla.
Ensimmäisen iltatorin isäntä Citymarketin uusi kauppias Eemeli Aaltonen sanoo lähteneensä innolla mukaan, kun yhteyttä otettiin.
– Olen kuullut pelkkää hyvää Salon iltatoreista ja nyt pääsen myös itse kokemaan tunnelmaa. Tällaiset tapahtumat ovat äärettömän positiivisia. On tärkeää, että yritykset ovat mukana tukemassa, Aaltonen sanoo

Antti Ketonen sanoo, että suunnitelmissa on sulkea Horninkatu ainakin osin autoilulta; ihan turvallisuuden vuoksi.
– Väkeä tulee varmasti paljon ja tällä tavalla ihmisillä on paremmin tilaa pitää välejä toisiinsa. Näin saadaan illasta mahdollisimman turvallinen kaikille.
Kauppakeskus Plazan johtaja Riikka Tuomainen toivottaa iltatorikävijät tuomaan ajoneuvonsa Plazan parkkihalliin, josta kävelee parissa minuutissa torille.
– Kauppakeskuksen omistajat SSO ja Työeläkevakuutusyhtiö ELO voivat olla tällä tavalla mukana helpottamassa iltatorien turvallista järjestämistä. Meillä autot pysyvät helteellä mukavasti varjossa, Tuomainen sanoo.

Yksi asia iltatoreilla muuttuu ja se on se, että järjestäjillä ei ole yllään Suvisalon tunnetuiksi tekemiä oransseja liivejä.
– Meillä on myynnissä iltatoripaitoja, lippiksiä ja mukeja eli jotain uutta kuitenkin, Ketonen naurahtaa.
Illan juontaa Antin veli Anssi Ketonen. Puheenjohtaja on samaan aikaan työreissulla mikrofoninsa kanssa Keski-Suomessa.
Autoliitto ja SPR huolehtivat entiseen malliin osaltaan ihmisten turvallisuudesta.
– Tehdään heti ensimmäisestä torstaista iloinen kesäilta ja pidetään myös itse huolta turvallisuudesta, iltatorien järjestäjät kannustavat.

Oikaisu: Painettuun lehteen (to 8.7.) oli päässyt iltatorijutusta päivittämätön versio, jonka jälkeen kellonajat olivat vielä tarkentuneet. Myös kauppakeskus Plazan omistajat on päivitetty. Oikea versio jutusta tässä ja näköislehdessämme.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: