Roosa nauha muistutti syysmarkkinoilla Design Hill Cafen asiakkaita tärkeästä asiasta

Design Hill Cafen Sanna ja Kari-Matti Kallinen kertovat Roosa nauhalla syöpätutkimuksen tärkeydestä.

Syöpäsäätiön vuosittainen Roosa nauha -keräys tukee rintasyöpätutkimuksen lisäksi myös muiden syöpien tutkimusta. Tämän vuoden teemana ovat suolistosyövät.

Salossa Design Hill Cafen yrittäjä Sanna Kallinen on hankkinut koko henkilökunnalleen Roosa nauhat muistuttamaan asiakkaita itsestä huolehtimisen ja syöpätutkimuksen merkityksestä.

Roosa nauha koristi Design Hillin syysmarkkinoilla myös Kari-Matti Kallisen rintapieltä.

– Ostimme tällaiset, koska haluamme tukea toimintaa. Kyllä tällaista voi tosimieskin kantaa.

Heinäkuun alusta Design Hill Cafea pyörittäneet Kalliset ovat seuranneet tyytyväisinä syysmarkkinoiden ihmisvilinää.

– Väkeä on riittänyt mukavasti.

Roosa nauhan on suunnitellut ammattinyrkkeilyn maailmanmestari Eva Wahlström, jonka mukaan nauha on kunnianosoitus elämälle. Uusi Roosa nauha on maaliroiskeineen värikäs ja räiskyvä.

– Se edustaa rajattomuutta ja rajojen ylittämistä. Rapatessa roiskuu ja saa roiskuakin. Rajattomuus edustaa minulle rohkeutta ylittää rajoja, Wahlström sanoo.

Hän on itsekin rohkea rajojen rikkoja. Ammattinyrkkeilyn maailmanmestari on aiemmin valmistunut kaluste- ja tilasuunnittelijaksi Aalto-yliopistosta ja opiskelee nyt nykymuotoilua Aallossa. Hän löysi itsestään halun nähdä elämän rajattomuus myös taiteen kautta. Wahlström on suunnitellut rintanauhan lisäksi myös uuden Roosa nauha -rannekkeen.

Viime viikolla alkaneen Roosa nauha -keräyksen tuotoilla tuetaan kaikkien syöpien tutkimusta Suomessa. Keräys jatkuu lokakuun loppuun.

– Roosa nauha -keräys ja sille tehdyt lahjoitukset hyödyttävät kaikkia syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Tänä vuonna yhteinen tavoitteemme on kerätä 3,5 miljoonaa euroa suomalaiselle syöpätutkimukselle, sanoo varainhankintajohtaja Sari Meller Syöpäsäätiöstä.

Roosa nauha -keräys nostaa tänä syksynä esille suolistosyövät. Suolistosyöpä on yleinen sairaus ja etenkin levinneiden muotojen ennuste on huono. Mutta suolistosyöpä on myös sairaus, joka on hoidettavissa. Hoitotulokset ovat sitä paremmat, mitä varhaisemmassa vaiheessa syöpä todetaan.

Roosa nauha -keräyksellä tuetaan suomalaista syöpätutkimusta.

– Lahjoitus syöpätutkimuksen hyväksi on samalla investointi myös itseen tai omaan läheiseen. Syöpään sairastuu elämänsä aikana joka kolmas suomalainen, sanoo tutkimusjohtaja Jarmo Wahlfors Syöpäsäätiöstä.

Syöpäsäätiön tuki takaa tutkimuksen korkealaatuisen tason ja antaa mahdollisuuden syövän hoitojen kehittämiseen pitkällä tähtäimellä.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: