Salo Friends & Music Festival juhlitaan Farmoksen tontilla Salossa elokuussa

Jari-Jukka Kallunki, Karolina Blom, Henri Kulmala, Lauri Ruotsalo, Henri Väisänen ja Henri Mäentaka kertoivat elokuussa Salossa järjestettävistä Salo Friends & Music festivaaleista.

Salo saa uuden kesäfestivaalinsa, kun turkulainen United Festivals Oy tuo paikkakunnalle uudenlaisen festivaalikokonaisuuden perjantaille ja lauantaille 18.-19. elokuuta. Järjestäjät kertovat tapahtuman ajankohdaksi valikoituneen elokuun, jotta festivaalin valoefektit ja tehosteet erottuvat parhaiten pimeissä illoissa ihmisten palattua takaisin kaupunkiin lomakauden jälkeen. Tällöin myös paikkakunnan yrityksillä on parhaat mahdollisuudet järjestää henkilökunnan tai yhteistyökumppaneiden illanviettoja.

Salo Friends & Music Festival kertoo panostavansa erityisesti hyviin palveluihin ja varsinkin ruokatuotteeseen. Paikalle tuleekin useita erilaisia ja monipuolisia pop up -ruokamyyntipisteitä ja tapahtuma-alueen VIP-tila nimetään paikallisen kuuluisuuden JJ:n mukaan. JJ’s BBQ-VIP:ssä koko ruokatarjoilun valmisteleekin JJ itse.

United Festivals Oy:n Henri Kulmala iloitsee, että Saloon saadaan uudenlainen Friends & Music -festivaali hienoine esiintyjineen.

-Elokuu on loistava ajankohta kotimaiselle festivaalille, kun illat ovat usein lämpimiä ja pimeitä. Näin saadaan kaikki näyttämään taianomaiselta, kun efekteistä saadaan täysi teho irti. Lisäksi on hienoa saada paikallinen JJ’s BBQ tekemään VIP-alueen herkut. Myös muualla festivaalialueella on erinomainen ruokatarjonta ja siksi tapahtumaa voidaan pitää myös ruoka- ja viinijuhlana. Olemme myös iloisia siitä, että pääsemme jälleen pitämään hauskaa ystävien kesken ja juhlimaan upeissa puitteissa hienojen kotimaisten artistien siivittämänä, Kulmala kuvailee.

Myös Salon kaupunginjohtaja Anna-Kristiina Korhonen on iloinen uudesta tapahtumasta.

-Hienoa saada tällainen kesäkauden lopetus ja syyskauden aloitustapahtuma Saloon. Friends & Music Festival tukee omalta osaltaan Salon tavoitetta olla aktiivinen tapahtumakaupunki. Innolla odotamme näkevämme elokuun tapahtumassa paljon väkeä iloisissa tunnelmissa, kommentoi Korhonen.

Salo Friends & Music Festivaleilla tullaan näkemään useita kotimaisia huippuesiintyjiä. Perjantaina 18.8. lavalle nousevat Juha Tapio, Arttu Wiskari, Kuumaa, Ressu Redford ja Antti Ketonen. Lauantaina 19.8. vuoronsa saavat Teflon Brothers, Erika Vikman, Olli Halonen, Roope Salminen & Koirat ja Olavi Uusivirta.

Kaikkien pääsylippuluokkien myynti on alkanut. Päivälippujen ja kahden päivän lippujen lisäksi tarjolla on VIP-lippu yhdelle tai kahdelle päivälle ja lisäksi herkullisen illallisen sisältävä JJ’s BBQ-VIP -lippu. Kampanjahintaisia lippuja on myynnissä vain rajoitettu erä.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: