Salohallissa järjestetty PumpkinTube oli monelle nuorelle syksyn odotetuin tapahtuma

Lotta ja Onni Lindvall odottivat, että pääsevät tapaamaan suosikkitubettajiaan.

Salolaiset jääkiekkonuoret ja muut nuoret fanit pääsivät haastamaan tunnettuja tubettajia hyvänmielen tapahtumassa PumpkinTubessa viime viikon lauantaina. Jo ennen ovien avautumista parkkipaikka täyttyi autoista ja ovelle syntyi pitkä jono.  Lasten paidoissa näkyi tunnettujen tubettajien kuvia. Jotkut olivat askarrelleet idolilleen kannustuskylttejä. Innokkaimmat fanit kantoivat käsissään lahjakasseja, jotka he halusivat antaa tubettajille kisailujen jälkeen meet&greet -tapaamisessa.

Tubettajista paikalla olivat Beata Rodas eli Paqpa, Jaakko Parkkali, Eetu Pesonen eli Eeddspeaks sekä Tepatus. Tapahtuman juonsi Yy.

Ensimmäisten fanien joukossa paikalle saapuneet salolaiset Onni Lindvall (10) ja Lotta Lindvall (11). Molemmat odottivat tapahtumaa pitkään ja toiveissa oli nähdä oma suosikkitubettaja livenä.

– Mun mielestä Parkkali on täällä paras, eli sen haluun nähdä. Se on hyvä tekemään videoita, Onni kertoi samalla, kun katseli uteliaana ulko-ovelle, josko tubettajat sattuisivat saapumaan paikalle samasta suunnasta kuin yleisö.

– Mun suosikki on ehdottomasti Paqpa. Mä olen katsellut sen videoita jo viisi vuotta ja olen odottanut kaikki nämä vuodet, että pääsisin tapaamaan hänet, Lotta kertoo, ja lisää, että erityisesti Paqpan kauhuaiheiset pelivideot ovat hyviä.

Kaikki tubettajat eivät olleet nuorille tuttuja nimiä, vaikka he aktiivisesti videoita katsovatkin.

– Eeddspeaks me vielä tunnetaan, Lotta lisäsi lopuksi.

Tubettajat viettivät aikaa taukohuoneessa ennen tapahtuman alkua. Kaikki pitivät tärkeänä, että saavat olla mukana hyvän mielen tapahtumassa, jossa nostetaan esille nuorten harrastusmahdollisuuksia ja muita nuorten hyvinvointiin liittyviä tärkeitä asioita.

– Täällä on tarkoitus pitää hauskaa, sen vuoksi näitä tapahtumia järjestetään, Eetu Pesonen kommentoi.

– No, mun tarkoitus täällä on kyllä voittaa Eetu, vieressä istuva Tepatus vitsaili.

Tubettajat kertoivat omista nuoruuden harrastuksistaan. Jääkiekkoa jo nuorena pelannut Parkkali kehui urheiluharrastuksen vaikutusta nuorten hyvinvointiin.

– Joukkuelajeissa oppii auktoriteetin kunnioittamista, sosiaalisia taitoja ja tietysti lajiin liittyviä taitoja. Ei sillä kuitenkaan ole väliä, harrastaako urheilua vai jotain muuta, tärkeintä on, että on jotain mielekästä tekemistä.

Hallin puolelta saattoi jo kuulla pukuhuoneisiin asti, kuinka lapset huusivat innoissaan Paqpan nimeä. Tubettaja itse sanoi, että fanituksen kohteena olemiseen ei ole vieläkään täysin tottunut.

Sara Salonen iloitsi, että pääsi osallistumaan kisaan tubettajien kanssa.

– Onhan se aika hassua ajatella, että joku on voinut puolet elämästään odottaa minun tapaamistani, olen kuitenkin ihan tavallinen ihminen, kuten kaikki muutkin, Beata Rodas pohti.

Päivän aikana nuoret pääsivät kisailemaan tubettajien kanssa eri lajien parissa. Yksi kisaan mukaan päässeistä nuorista oli Kokkilassa asuva 14-vuotias Sara Salonen. Hän osallistui yhteen kisailuun Eeddspeaksin joukkueessa.

– Olin yllättynyt, kun minut valittiin joukkueeseen mukaan. Eetu oli ihanan tsemppaava koko kisan ajan, mutta en yhtään muista, mitä hän jutteli ennen kisan alkua, Sara kertoi heti kisan jälkeen.

Tubettajista hän mainitsee suosikikseen Paqpan, jonka videoita hän katsoi korona-aikana.

– Mä sain häneltä älyttömästi motivaatiota etäopiskeluun.

Maria Vakkuri

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: