Salolainen Piiroinen Oy toimittaa katsomon istuimet Tampereen uuteen areenaan

Salolainen Piiroinen Oy on saanut jättitilauksen Tampereelta.
Piiroinen toimittaa jouluksi 2021 valmistuvan UROS LIVE monitoimiareenan katsomon istuimet, joita tulee yhteensä 13 000.
Torstaina julkaistussa tiedotteessa kerrotaan, että toimitukseen kuuluvat myös automatisoidut teleskooppikatsomot, joista osa voidaan tarvittaessa muuntaa seisomakatsomoksi.


Piiroinen Oy toimittaa Tampereelle valmistuvan Uros Live -areenan katsomotuolit. Kuva arkkitehdin näkemys, muutokset mahdollisia. © SRV/ Credit TomorrowAB / Studio Libeskind

Toimitusjohtaja Risto Piiroisen mukaan tuotteiden suunnittelu ja valmistus tehdään totuttuun tapaan Salossa.
– Olemme ylpeinä rakentamassa Suomen parasta katsojakokemusta Tampereelle, Piiroinen sanoo.
Piiroinen Oy on tehnyt suuria sisä- kuin ulkoareenoiden istuinkokonaisuuksia jo aiemmin, joten salolaisyrityksen tuotekehitys on hiottu huippuunsa.
Katsomotuolit on kehitetty käyttäjien ja areenan toiveita kuunnellen.
– Istuimia on kolmea mallia ja kaikissa malleissa huomiota on kiinnitetty istuinmukavuuteen, toiminnallisuuteen ja huollettavuuteen. Kiinteiden istuimien kiinnitysratkaisuna on kiskokiinnitys, joka mahdollistaa istuimien irrotuksen tai istuinvälien säätämisen. Automatisoidut teleskooppikatsomot toimivat lohkoittain.

UROS LIVE –areenan toimitusjohtaja Marko Hurme sanoo, että parhaat yhteistyöt syntyvät silloin, kun kumppani luo lisäarvoa sekä vierailijoille että toimijoille.
– Tapahtumat, katsomo ja katsojat muodostavat areenan ytimen. Haluamme tarjota tässäkin asiassa Suomen parasta asiakaskokemusta ja olemme iloisia, että katsomoistuimen toimittajaksi valikoitui laadukas kotimainen toimittaja. Piiroisen istuimet ovat muunneltavia ja sopivat eri tapahtumiin. Ne tuovat katsojille mukavia hetkiä – jopa silloinkin, kun ei malta penkissä istua, Hurme sanoo.

UROS LIVE –areena valmistuu aivan Tampereen ydinkeskustaan joulukuussa 2021. Areena tarjoaa hienot puitteet maailmanluokan konserteille, konferensseille, messuille, sekä urheilu- ja show-tapahtumille. Uudesta areenasta tulee lisäksi Tampereen liigajoukkueiden Tapparan ja Ilveksen kotiareena sekä vuoden 2022 jääkiekon MM-kisojen päänäyttämö. Hotelli, kasino ja areena kattavine palveluineen muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden, luoden uudenlaista synergiaa toimijoille ja vierailijoille areenan digitaalisen ekosysteemin avulla.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: