Salon keskustaan avautuu vappuaattona uusi musiikin ja ruoan yhdistävä ravintola Musine

Musinen avajaisia vietetään 30.4.

Salon keskustaan avautuvan uuden ravintolan Musinen nimi juontaa ranskan kielen sanoista musiikki (musique) ja keittiö (cuisine). Lounaalla ja illallisella tarjoiltavat maut tulevat maailman eri keittiöistä ja mukana on valikoima paikallisia raaka-aineita ja erityisiä juomia. Musinen 2. kerroksen yli 200 paikkaisen ravintolan yläkerrasta avautuva jokinäköala aivan Salon keskustassa on yrittäjien mukaan kokemisen arvoinen.
– Kiinteistössä on meneillään mittava remontti, töitä on vielä melkoisesti, mutta runsaiden apujoukkojen turvin olemme kyllä valmiita avaamaan ovet asiakkaille huhtikuun lopussa. Remontti on pitänyt sisällään myös julkisivuun kohdistuvan kasvojenkohotuksen kolmen ranskalaisen parvekkeen myötä. Uusien tilojen henki on alkanut hahmottua ja olemme kaikki innoissamme, yrittäjät Sanna Jousi ja Gildas Houessou kertovat.
– Kiinteistöllä on pitkät perinteet liittyen musiikkiin ja tanssiin. Olemmekin saaneet monia yhteydenottoja liittyen mm. tanssiperinteen jatkamiseen ja siksi lähdimme rakentamaan ohjelmistoa myös tästä perspektiivistä.

Musiikkitarjonta tuotetaan osin yhteistyössä Salo Jazz ry:n kanssa, joten jazz, soul ja blues ovat vahvasti ohjelmistossa mukana paikallisuuden lisäksi. Ravintolaan tuodaan myös nimekkäitä esiintyjiä, ulkomaita myöten. Elämyksellisyyttä tuovat erilaiset Show & Dinner ja teemaillat sekä räätälöidyt yksityis- ja yritystilaisuudet.

Syksyn 2021 SaloJazz Festivalin tiivis yhteistyö Bizarren ja SaloJazzin kanssa saa luontevan jatkon Musinessa. SaloJazzin tuottama ohjelmisto koostuu kotimaisten ja ulkomaisten huippumuusikoiden sekä paikallisten muusikoiden esiintymisistä. Ensimmäinen keikka onkin jo 28.4. kun Pope Puolitaival Nordic4 ottavat Musinen lavan haltuun. Korkeatasoisen jazz ja muun rytmimusiikin konserttitarjonnan lisäksi järjestetään ilmaisia Jazz tutuksi -teemailtoja, joissa pääsee tutustumaan matalalla kynnyksellä jazzin eri tyyleihin. Jami-illat tuovat myös uusia avauksia yleisön nautittavaksi.

Musinen perustajakaksikko, Sanna Jousi ja Gildas Houessou, ovat monelle tuttuja Bizarresta, naapuritalon ravintolakonseptista. Musinen myötä tiimiin liittyy myös Dirk Serlippens. Bizarren tarkoituksellisesti kokeileva ote näkyy nyt Musinessa innovatiivisena tapana yhdistellä ruokaa, juomaa ja musiikkia.
– Vaikka Musine on syntynyt Bizarren kokemuksen pohjalta, on Musinen ideologia ja toteutus täysin omanlaisensa. Bizarre ja Musine täydentävät toisiaan. Musinessa voit aloittaa iltasi ruuan ja laadukkaan ohjelmistotarjonnan merkeissä ja jatkaa Bizarren myöhäisillan energiseen menoon. Haluamme keskittyä Bar Bizarren lisäksi Musinen uuteen ravintolaan.

Siksi Musinen avautuessa 30.4. Bizarren ravintolapuoli sulkee ovensa Burritofestariviikon jälkeen 1.4. Musinen avajaisia vietetään 30.4. ja tunnelmaa luomassa on salolainen Emmi Raasumaa ja SaloJazz House Band.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: