Salon palveluliikenteen iloiset kuljettajat ovat Salon Piristys 2021

Salon Tilausmatkojen Kai Ikonen ja Mauri Peippo, Salon palveluliikenteen vuoroja ajavat kuljettajat, poseeraavat hyvällä työllä hyvin ansaitun kunniakirjan kanssa. Mukana tietysti myös ajovuoroilta tuttu, liikenteessä korvaamaton firman mersu.

Äänestys Salon Vuoden 2021 Piristyksestä on ratkennut. Lukijoiden ja toimituksen yhteinen raati valitsi yksimielisesti voittoon Salon kaupungin palveluliikenteen kuljettajat Salon Tilausmatkoista.

Uutisesta yllättyneet, mutta ilahtuneet kuljettajat Kai Ikonen ja Mauri Peippo ottivat maanantaina vastaan kunniakirjan koko Tilausmatkojen poppoon puolesta.

– Kyllä se mukavalta tuntuu kuulla tällaista palautetta, molemmat toteavat yksissä tuumin.

Vilkkaimpina ajopäivinä kahdeksan auton palveluliikenne auttaa kyytiä tarvitsevia asiakkaitaan niin kaupassa käynnin kuin muidenkin tarpeellisten asiointimatkojen kulkemisessa.

Halikkolainen Marketta Korhonen on käyttänyt palveluliikennettä jo viiden vuoden ajan.

– Kaikki alkoi siitä, kun lonkkani alkoi reistailla, eikä omin päin kulkeminen sujunut enää niin kuin ennen. En voi muuta kuin kehua palveluliikenteen kuljettajia, he ovat äärettömän ystävällisiä ja ammattimaisia ihmisiä, mielestäni oikeita spesialisteja alallaan. He ovat kärsivällisiä ja aina valmiita auttamaan, oli sitten mukana rollaattoria tai ostoksia, Marketta kertoo tyytyväisenä.

– Tästä on ollut minulle suurta apua. Kiitos siitä heille. Aion käyttää palveluliikennettä jatkossakin, heidän kanssaan asioinnista minä ja kanssamatkustajat saamme iloa arkeen.

Salon palveluliikenne on kaikkien kuntalaisten ja kesäasukkaiden käytössä. Kullakin kuljettajalla on oma pääasiallinen vastuualueensa: sekä Kai että Mauri ajavat enimmäkseen Salon ja Halikon keskustan seudun liikennettä, vaikka luonnollisesti vuorot elävät tarpeen mukaan.

– Olemme iloista porukkaa. Kaikki työkaverit ovat huumorintajuisia. Meille tärkeää työssämme on rauhallisuus ja maltillisuus, sekä palvelualttius. Kuuntelemme aina asiakkaiden toiveita ja meitä saa jututtaa.

– Otamme myös huomioon sen, että askelet voivat olla lyhyemmät ja tavaroiden kanssa voi mennä enemmän aikaa, Mauri tarkentaa.

Hötkyilystä tai kiireen tunteesta ei siis tarvitse murehtia.

Kain ja Maurin mukaan parasta työssä ovatkin ihmisten kanssa oleminen ja vaihtelevat, mukavasti omalla painollaan sujuvat päivät. Kahta samanlaista työvuoroa ei löydy.

– Tämä on sellaista toimistotyötä, jonka ikkunasta maisemat vaihtuvat jatkuvasti, Kai lohkaiseekin osuvasti.

– Toivotamme ilomielin uudet asiakkaat tervetulleeksi. Lisää vuoroja mahtuu kyllä ajettavaksi. Rohkeasti vain mukaan jos tarvetta löytyy, lisää puolestaan Mauri.

Salon palveluliikenteen vuorot suunnitellaan tarpeen mukaan. Kyyti tulee tilata viimeistään matkaa edeltävänä arkipäivänä soittamalla tilauspalvelukeskuksen numeroon 02 778 7716.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: