Salossa toimivat Tarja ja Sauli Kaartinen palkittiin Vuoden Henkilöstöjohtajina

Tarja ja Sauli Kaartinen ovat ylpeitä työyhteisöstään.

Salossa kolmen K-Marketin kauppiaina toimivat Tarja ja Sauli Kaartinen on palkittu Länsi-Suomen K-Marketien kauppiastapaamisessa Vuoden Henkilöstöjohtajapalkinnolla. Kaartiset vetävät Salossa K-Market Pahkavuorta, Ollikkalaa ja Alhaisia.

Voitto meni tunteisiin saakka

– Tämä palkinto todellakin meni tunteisiin saakka, sillä olemme tehneet todella tiiviisti töitä henkilökunnan kanssa. Arvostamme heitä, kuuntelemme heitä ja kehitämme koko ajan toimintaa positiivisella asenteella, Tarja ja Sauli kertovat voittotunnelmistaan.

Palkintoperusteluissa kerrotaan, että kauppiaspariskunnalta ei vauhti eikä hymy hyydy missään tilanteessa ja he johtavat henkilökuntaansa omalla esimerkillään. Kaartiset luovat hyvää ilmapiiriä omalla valoisalla olemuksellaan ja mahtavilla asiakaspalvelutaidoillaan. He ovat saaneet myös henkilöstötutkimuksessa erinomaiset arvosanat. Kaartiset pitävät huolen siitä, että työntekijöiden osaamista kehitetään ja heille annetaan vastuuta ja arvostusta. Heillä on henkilökuntaa yhteensä 19 työntekijää.

– Meillä on kaikilla yhteinen päämäärä saavuttaa mahdollisimman hyvä asiakaskokemus ja toteutamme palvelukokemukset hymyillen ja iloisesti. Lämmin vastaanotto kaupoissamme asiakkaita kohtaan on luonut hyvän työilmapiirin, joka motivoi ja pitää fiiliksen hyvänä arkisessa aherruksessa. Henkilökunta kehittää kauppaa tiiminä ja pitää sydämen asiana, että toimimme juurikin tavoitteidemme mukaisesti. Informaatio kulkee ja avoin ilmapiiri tukee toimintaa, Tarja ja Sauli pohtivat voittoaan.

– Kertakaikkisesti mahtava porukka ja huikea yhteen hiileen puhaltamisen meininki. Olemme ylpeitä työyhteisöstämme joka ikisessä kaupassamme, Kaartiset hehkuttavat.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: