Seniorimessut torilla keskiviikkona

Salon torilla järjestetään keskiviikkona Seniorimessut.
Messut järjestävän Salva ry:n toiminnanjohtaja Anne Juntti sanoo, että tori on helposti saavutettava esteetön kohtaamispaikka, jossa messujen järjestäminen onnistuu mukavasti.
– Teemamme ”iloa arkeen” sopii mainiosti Saloon, jossa iloa kaivataan yhäkin arkea piristämään.
Messut koostuvat lavaohjelmasta ja esittelijöistä sekä osallistujien mielipiteiden keräämisestä. Lavalla soi musiikki tänä vuonna päivätanssien merkeissä kolme kertaa; aamulla, keskipäivällä ja iltapäivällä. Anu Keronen duo takaa tahdit.
– Tanssiseura Sekahaku opettaa halukkaita tanssimaan foksia, fuskua ja buggia. Tanssin terveysvaikutukset lienevät yleisesti tiedossa.
Muotinäytöksen vaatteet ovat Sokokselta, Maripuodilta ja Muotiperhosta, mallit monille tuttuja kuntalaisia. Teatteri Provinssi esittää syksyn ensi-iltamusikaalista Viulunsoittaja katolla muutaman laulun ennakkona.
Salva areenan paneelikeskustelun aiheena on Mikä tekisi Salosta paremman paikan asua senioreille? Keskustelemassa ovat kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juhani Nummentalo, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Saija Karnisto-Toivonen, seurakunnan kirkkoherra Timo Hukka, Tiedetoimittajain liiton pääsihteeri Ulla Järvi sekä Salva ry:n puheenjohtaja Jarmo Vähäsilta.
Esittelijöitä on lähemmäs 60 ja laidasta laitaan; yhdistyksiä ja yrityksiä monipuolisesti. Tarjolla on tietoa, tuotteita sekä maistiaisia. Viime vuonna messukävijöitä oli toista tuhatta. Samaa määrää odotetaan tänäkin vuonna.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: