SSO jakaa 15 000 euron tukipotin lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseen

Suur-Seudun Osuuskauppa jakaa Kannustajat-ohjelman kautta 15 000 euron tukipotin toimialueensa yhdistyksille.
SSO kertoo tiedotteessa, että asiakasomistajat pääsevät lokakuussa mukaan päättämään keille lasten ja nuorten harrastustoiminnan ja hyvinvointia edistävän toiminnan parissa toimiville paikallisille seuroille, harrastusyhdistyksille, kulttuuritoimijoille sekä avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöille tukea jaetaan.
Urheilussa, liikunnassa ja kulttuurissa SSO keskittyy ensisijaisesti lasten ja nuorten paikallisen toiminnan tukemiseen.
–Asiakasomistajillemme tehtyjen kyselyjen mukaan meidän toivotaan yhä enemmän kohdistavan tukea lasten ja nuorten hyvinvointia tukevaan toimintaan. Yhdessä voimme mahdollistaa monipuoliset harratusmahdollisuudet nuorten vapaa-aikaan ja ehkäistä syrjäytymistä. Lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukeminen onkin näiden poikkeuksellisten aikojen jälkeen nyt erityisen tärkeää, toteaa asiakkuus- ja viestintäpäällikkö Anu Karppinen.

Kannustajat-ohjelmaan voivat hakea mukaan kaikki hakukriteerit täyttävät, toimialueella lasten ja nuorten harrastustoiminnan sekä hyvinvointia edistävän toiminnan parissa työtä tekevät yhdistykset.
-Toivommekin, että paikalliset yhdistykset olisivat aktiivisia ja mahdollisimman moni hyödyntäisi mahdollisuuden hakea ja saada tukea toimintaansa.

Tukipotti jaetaan Kannustajissa mukana olevien yhdistysten kesken äänestyksen avulla.
-Haluamme varmistaa, että tuki jakautuu mahdollisimman tasaisesti toimialueemme eri yhdistysten kesken, joten äänestyksessä kolmannes tuettavista yhteisöistä on Lohjalta, kolmannes Salosta ja loput muualta SSO:n alueen kunnista. Tämä on hieno tilaisuus tehdä yhdessä hyviä pieniä tekoja oman kotiseudun lasten ja nuorten hyväksi, Karppinen sanoo.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: