Sydänkesän Säveliä ja triathlon Kiskossa

Perinteinen Kisko-Triathlon starttaa uintiosuudella klo 12.

Salonjokilaakso

Jo perinteeksi muodostuneet Sydänkesän sävelet soivat Kiskon kirkossa perjantaina ja sunnuntaina.
Perjantaina iltaseitsemältä on vuorossa ”Suvi-illan serenadit” solistinaan parhaillaan Euroopassa mainetta niittävä huipputenori Tuomas Katajala. Häntä säestävät Johannes Piirto, Petteri Iivonen, Pisku Ristiluoma, Jussi Vähälä ja Jaakko Ilves.
Sunnuntaina estradille nousee ”Matti ja tytöt”. Konsertin solisteina ovat rakastetut oopperalaulajat Matti Salminen, Lilli Paasikivi ja Mari Palo.

Kiskossa myös urheillaan lauantaina, kun perinteinen Kisko-Triathlon starttaa uintiosuudella klo 12.
Kyseessä on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti järjestetty triathlon-tapahtuma ja se on aina ollut kilpailijoiden mieleen. Ohjelmassa on kaksi eri matkaa, uintiosuus Kirkkojärvessä, pyöräily vaihtelevalla ja vaativalla asvalttitiellä, sekä rauhallisella tieosuudella tapahtuva juoksuosuus.
-Odotamme ennätysmäärää kilpailijoita ja joukossa on mukana tavallisen tapaan myös Suomen huipputriathlonisteja. Yksilölajien lisäksi kilpaillaan pikamatka joukkuekilpailuna, jossa käydään myös virallinen Palokunta SM-kilpailu.

Juttu julkaistu alunperin viikon 26 (to 27.6.) Salonjokilaaksossa. Painetussa lehdessä oli väärä päivä Matti ja tytöt -konsertin kohdalla. Tämä nettiartikkeli on jutun oikaistu versio. Viikon 26-2019 näköislehti on myös päivitetty kyseisen jutun kohdalta.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: