Tapiolan Honka Vilppaan vieraaksi

Honka ja Tuukka Kotti näyttivät Vilppaan pelaajille kaapin paikan kaksi kuukautta sitten kotihallissaan Espoossa. Keskiviikkona on Vilppaan vuoro isännöidä Salohallissa.

Vain neljä voittoa alkukauden aikana Korisliigassa napannut Tapiolan Honka saapuu Vilppaan vieraaksi Salohalliin keskiviikkona.
Honka on ennakkoon joukkue, joka Vilppaan pitää voittaa, kun joukkueet hakevat asetelmia kevään tärkeitä pelejä ajatellen.


Honka yllätti Vilppaan kotihallissaan tasan kaksi kuukautta sitten voittamalla salolaiset selkeästi ja ansaitusti lukemin 78-68. Tuo ottelu oli huonointa ha haluttomista Vilpasta miesmuistiin ja siksi se ottelu kannattaa unohtaa.


Hongan päävalmentaja Aapo Heinonen kertoo Korisliigan ennakossa, että Tuukka Kotin pelaaminen on Salossa vielä epävarmaa.
– Joulutauon jälkeen päästään tositoimiin, kun matka käy kohti Saloa. Omaa pelaamista on parannettava ja ennen kaikkea pystyttävä puolustamaan yhtenäisesti, jos nimekkään Vilppaan aikoo haastaa.

Vilppaan päävalmentaja Jussi Savolainen kertoo kotijoukkueen käyttäneen huilipäivät hyödykseen.
– Vähän pidemmän tauon jälkeen pelien pariin. Tauolla huilattiin, paranneltiin vaivoja ja treenattiin omatoimisesti. Paluu joukkueharjoituksiin tapahtui tapaninpäivänä. Pelirytmistä ja yhtenäisestä tekemisestä pitää saada nopeasti kiinni.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: