Uusi McDonald’s-ravintola suunnitteilla Saloon

Havainnekuva tulevasta ravintolasta.

McDonald’s hakee rakennuslupaa Saloon kesällä 2022 avattavalle ravintolalle. Ympäri vuorokauden palveleva ravintola on tarkoitus rakentaa Hämeentien ja Ohikulkutien risteysalueelle, tiedotteessa kerrotaan.

Mikäli rakennuslupa myönnetään, saadaan Saloon noin kuuden vuoden tauon jälkeen jälleen McDonald’s-ravintola. Uusi ravintola on tarkoitus rakentaa osoitteeseen Hämeentie 37.

Ympäri vuorokauden toimivaan ravintolaan tulee pöytiintarjoilu, digitaaliset tilauskioskit, sisäleikkipaikka ja kahden tilauspisteen autokaista.

McDonald’s oli viime vuonna myynnillä mitattuna Suomen suurin hampurilaisketju, ja sen strategiana on kasvaa lähitulevaisuudessa voimakkaasti myös muualla Suomessa.
– Avasimme kesällä uuden ravintolan Vaasaan ja olemme ilmoittaneet jo avaavamme uudet ravintolat myös Nokialle, Seinäjoelle ja Turkuun, Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson sanoo.
Uutta ravintolaa suunnitellaan jo olemassa olevaan palvelukeskittymään, jossa toimivat myös muun muassa Gigantti, Voimaeläin, Lidl, Musti ja Mirri, Motonet ja Rusta.


– On hienoa, että pääsemme taas palvelemaan myös Salon seudun asukkaita hyvälle liikepaikalle. Avauduttuaan ravintola tarjoaa monipuolisia työtehtäviä noin 60 paikalliselle nuorelle, Johansson sanoo.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: