VMP Varamiespalvelu muuttaa Salon IoT Campukselle

VMP Group jalkautuu VMP Varamiespalvelun johdolla IoT Campuksen yrittäjien ja yritysten tueksi. Positiivisen rakennemuutoksen ja Salon alueen työttömyyden laskiessa, rekrytointiammattilaisten uusi toimipiste kehityksen keskiössä on tervetullut.

Henkilöstöpalvelualan johtajiin jo 30 vuotta kuuluneen VMP Varamiespalvelun tarkoituksena on olla tukemassa ja helpottamassa uusien yritysten sijoittumista Saloon. Erikokoisille yrityksille ja yrittäjille työvoimaa tarjoava VMP haluaa lisäksi vauhdittaa Campuslaisten kasvua.

– Toimipiste Salon IoT Campuksella on uusi ja mielenkiintoinen mahdollisuus olla mukana paikallisessa nousukiidossa. Meneillään oleva, positiivinen draivi näkyy ja kuuluu asiakkaissamme ja työntekijöissä. Kannamme kortemme kekoon yhdistämällä osaajat siellä, missä bisnes tapahtuu, kommentoi VMP:n Salon yrittäjä Mikko Jaakkola, joka jatkaa toimintaa myös vanhassa liikkeessään keskustassa. Uutta toimitilaa hänen kanssaan vetää yrittäjä Charlotta Jaakkola.

Tulevaisuuden töitä ja tekijöitä etsii uuden toimipisteen toinen liittolainen, Romana Management. Johtamisen ja organisaatioiden kehittämiseen erikoistunut yritys on oivallinen kumppani IoT:n menestyksille, joiden henkilöstöstä etsitään uuden tason voimavaroja. Suorahakujen ja rekrytointien ohella Romana toteuttaa soveltuvuusarviointeja, joilla minimoidaan uuden yrittäjän riski virherekrytoinnista.

Salon IoT Campukselle avattavan VMP Group-toimipisteen myötä kaikki muutkin konsernin palvelut tulevat lähemmäksi toimijoita. Kattava konsepti käsittää peruspalveluiden lisäksi organisaation kehittämiseen keskittyvän Personnellin ja laskutuspalvelu Eezyn tuotetarjonnan.

Romana Managementin konsultti ja partneri Ville Valtonen näkee monipuolisen osaamisen kaikenkokoisten firmojen etuna Campuksella.
– VMP Group on edelläkävijä digitalisoinnin hyödyntämisessä ja näemme siinä suuret mahdollisuudet palvella IoT:n erilaisia kumppaneita. Konsernimme tausta huomioiden voimme miettiä yrittäjälle laaja-alaisesti ratkaisuja henkilöstöhaasteisiin. Löydämme oikeat osaajat, mutta työkalupakissamme on uusinta tietotaitoa myös robotiikasta ja kevytyrittäjyydestä, Valtonen toteaa.

VMP Groupin nimellä palveleva toimipiste sijaitsee IoT Campuksen Centrossa, toisessa kerroksessa.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: