Youtube – sensaatio Justimusfilms valtaa Nuorten keskus Steissin

Steissille perjantaina 3.11. Justimusfilms tunnetaan muun muassa sketsivideoista sekä huumoriräpistä. Vuoden 2016 TubeCon Awardseissa Justimusfilms palkittiin vuoden parhaana musiikkikanavana sekä vuoden parhaana huumorikanavana. Ilta koostuu kahdesta eri osiosta: ensin tubettajat vastaavat yleisön heille esittämiin kysymyksiin Q&A – osiossa, jonka jälkeen siirrytään meet & greet:n pariin, jossa tubettajia pääsee tapaamaan henkilökohtaisesti. Viime vuosina tubetus on noussut nuorten keskuudessa suosioon ja siksi tapahtuman pääesiintyjäksi on valikoitunut Youtuben tähtikaartiin kuuluva Justimusfilms.

Luvassa on myös  muun muassa hohtobileiden magiaa, kun tila valaistaan ultraviolettivaloilla ja voit käydä maalauttamassa ihoosi kuvion joka hohtaa pimeässä. DJ pitää tunnelmaa yllä ja soittaa tämän hetken kuumimpia hittejä. Kaiken tämän lisäksi tapahtumassa on myös monenlaista toiminnallista ohjelmaa, jonka parissa niin isommat kuin nuoremmatkin viihtyvät.

Salon Nuorisopalvelut haluaa järjestää tällaisia tapahtumia tarjotakseen nuorille mahdollisuuden kokea jotain normaalista arjesta poikkeavaa.
Tapahtuma on avoin kaikille, mutta alle 9-vuotiaat tarvitsevat huoltajan mukaansa. Tapahtuma on päihteetön. Liput ennakkoon 5€ / ovelta 10€. Ennakkolippuja myydään Nuorten keskus Steissillä. Ennakkolipunmyynti päättyy keskiviikkona 1.11 klo 20:30.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: