Bizarre ja SaloJazz tekevät ”Paradise Gardenista”musiikin elämyskonseptin Salon keskustaan

Bizarren Sanna Jousi ja Gildas Houessou (oik.) sekä SaloJazz Ry:n Marko Heikura kertovat, että uuden konseptin myötä heillä on mahdollisuus tarjota uusia ja erilaisia elämyksiä salolaisille.

Bizarre Restaurants ja SaloJazz tiivistävät yhteistyötään luomalla uudenlaisen jazz-, soul- ja bluesmusiikin konserttitarjontaan keskittyvän elämyskonseptin Salon keskustaan.

Paikaksi on valikoitunut Paradise Gardenina toiminut kiinteistö Sillankulmassa.

Bizarren Sanna Jousi kertoo, että kiinteistö vaatii mittavan remontin.
-Tarkoitus on tuoda Salon ydinkeskustaan kulttuuri- ja ravintolaelämyksiä, klubitunnelmaa ja nimekkäitä esiintyjiä. Tavoitteena on avata ovet yleisölle huhtikuussa.

Jousi kertoo tiedotteessa, että yhteistyö SaloJazzin kanssa on alkanut erinomaisesti.
-Saimme paljon hyvää palautetta viime syyskuun SaloJazz Festival -tapahtumassa, jonka puitteissa avattiin syyskuun ajaksi SaloJazz Corner – niminen popup-jazzklubi. Kokemuksesta nousi paljon hyvää ja sillä tiellä nyt ollaan, luomassa jotain ihan uutta, Jousi sanoo.

Vuoden 2022 ohjelmisto tulee olemaan totuttuun tapaan korkeatasoinen. Luvassa on kotimaisten ja ulkomaisten huippumuusikoiden vierailuja. Myös vuoden 2022 SaloJazz Festivalia suunnitellaan hyödyntämällä uuden tapahtumapaikan mahdollisuuksia.
-Olemme todella innoissamme tästä uudesta, pitkälle tulevaisuuteen suuntaavasta hankkeessa. Pääsemme kehittämään uutta tapahtumapaikkaa, jossa meidän konserttikävijämme viihtyvät ja pääsevät nauttimaan hyvästä musiikista, tunnelmasta ja monipuolisista tarjoiluista. SaloJazz Cornerin käynnistämä tarina saa jatkoa, SaloJazzin Marko Heikura sanoo.

Suunnitteilla oleva toimintakonsepti tulee olemaan hyvin erilainen kuin Bizarren alkuperäinen idea on ollut. Bizarre ei ole kuitenkaan lähdössä mihinkään, vaan Bizarre pysyy Bizarrena nykyisellä paikallaan.
-Uuden konseptin myötä meillä on mahdollisuudet palvella kuitenkin yhä laajempaa asiakaskuntaa ja tarjota uusia ja erilaisia elämyksiä, Bizarren Gildas Houessou sanoo.

Molemmat osapuolet ovat innoissaan tästä uudesta aluevaltauksesta ja sitä on lähdetty toteuttamaan yhdessä tekemällä ja hyvällä energialla.
-Uskomme, että yhteistyössä on voimaa, kun näkökulmia ja osaamista on monenlaista, osapuolet tuumivat.

SaloJazz Ry on SaloJazz Festivalin ja SaloJazz Klubin taustaorganisaatio. Syksyllä 2021 järjestettiin kymmenes SaloJazz Festival ja vuodesta 2016 lähtien SaloJazz on järjestänyt kuukausittaista SaloJazz Live -klubia sekä kesällä 2020 ja 2021 Jazzia kylille -kiertueen, jossa on vierailtu Salon kylillä.

SaloJazz myös kouluttaa nuoria muusikkoja. Vuonna 2021 SaloJazz on järjestänyt yhtensä 19 konserttia kymmenessä eri tapahtumapaikassa. Jatkossa vierailuja tehdään edelleen, vaikka toiminta keskittyy enemmän huhtikuussa avattavaan klubiin.

Bizarre Restaurants Oy vastaa 2017 perustetun Bizarren toiminnasta Salon keskustassa, Helsingintie kahdessa.
-Bizarressa yhdistyy hyvinvointiamme ylläpitävät asiat kuten taide, värit, musiikki, sosiaalisuus, ekologinen ja vastuullinen kuluttaminen, visuaalisuus, terveellinen ravinto ja kulttuuri eri muodoissaan.

Bizarresta löytyykin baari, juhlatiloja, ravintola, ystäviä ja värikästä elämää. Uuden yhteistyön ja konseptin myötä Bizarre Restaurants tulee laajentamaan toimintaansa merkittävästi.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: