Elinkeinoministeri Olli Rehn Salossa

olli rehn
Ministeri Olli Rehn tapasi kaupungintalolla Salon johtoa.

Elinkeinoministeri Olli Rehn tapasi perjantaina iltapäivällä Salon kaupungin virkamies- ja luottamusmiesjohtoa.
Salossa vierailleen Rehnin tapaaminen liittyi Microsoftin lähtöön Salosta ja sen tuomiin haasteisiin.
– Meillä oli hyvä tapaaminen kaupungin johdon ja muiden avainhenkilöiden kanssa. Olemme huolissamme Salon työllisyystilanteesta ja kaupungin taloudesta, koska Microsoftin ratkaisut koskettavat vaikeimmin Saloa, ministeri Rehn sanoi.
Rehnin mukaan hallitus ja Salon kaupunki tekevät tiivistä yhteistyötä. Keskusteluissa käytiin läpi salolaista osaamista ja työllistämiseen, yrittäjyyteen, start upeihin liittyviä mahdollisuuksia.
Myös erilaisia rahoitusratkaisuja kuten Euroopan globalisaatiorahastosta mahdollisesti haettavia avustuksia selviteltiin.
Saloon tutustumassa ollut Bloomberg Businessweekin amerikkalaistoimittaja oli kiinnostunut Salon tilanteen lisäksi Suomen taloustilanteesta. Ministeri Rehn kertoi hallituksen tavoitteista ja muistutti kuluneen viikon suurten talousuutisten olleen pääsääntöisesti positiivisia.
Rehnin mukaan maanantainen Nokian Here-kauppa saksalaisten autojättien kanssa, tiistainen Transtechin siirtyminen Škoda Transportation Groupille, keskiviikkona ratkennut Fennovoiman suomalaisomistus ja torstainen Talvivaara -ratkaisu ovat hyviä uutisia Suomen taloudelle.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: