Salossa tapahtuu talvilomalla

Klovni OHO (Karoliina Nordin) on mukana Vuohensaaressa järjestettävässä laskiaistapahtumassa. (Kuva: Mikko Tirkkonen)

Jo perinteiseen tapaan Salon vapaa-aikapalvelut ja nuorisopalvelut ovat yhdistäneet voimansa ja koostaneet monipuolisen ja menevän talvilomaohjelman ensi viikolle.

Kaupunki kertoo tiedotteessa, että nuorisotilat eri kylillä ja keskustassa ovat avoinna hiihtolomaviikon ajan.

Nuorten keskus Steissi on avoinna poikkeuksellisin aukioloajoin.
-Viikon aikana luvassa on muun muassa RC-autokisa, VR-lasien kokeilua, Mario Kart -kisa, Super Smash Bros Ultimate -turnaus sekä tietysti perinteiset biljardi- ja pingisturnaukset.

Skeittihalli Tunneli on avoinna normaalein aukioloajoin.

Laskiaistiistaina järjestetään Vuohensaaressa tapahtuma koko perheelle klo 10-14.
-Syysloman Vuohensaaren tapahtumassa oli suosittu Vuohensaaren arvoitus ja nyt tarjolla on upouusi ulkopakopeli. Laskiaistapahtumassa pääsee kokeilemaan myös uusia versioita suosituista urheilulajeista, kuten esimerkiksi golfista ja ampumahiihdosta.

Kuka onnistuu sivakoimaan itsensä maaliin ilman, että joutuu sakkokierrokselle? Lentääkö laskiaispulla uuniin vai mereen?
-Tule ottamaan selvää, luvassa on hauskaa tekemistä. Mukana menossa on myös Klovni OHO ja Salon Urheilukalastajat.

Paikalla on puffetti ja grillikatoksessa on tulistelumahdollisuus. Ohjelma tarkentuu säätilanteen mukaan.

Perniön Melassuolla järjestetään koko perheen Toimintatorstai klo 10-14 niin ulkona kuin sisällä. Nuorisopalveluiden Pop-up -nuokkarilla on tarjolla rentoa menoa, uusia pelejä ja kisoja. Päivän kruunaa kestosuosikki bingo.

Mukana myös liikuntapalvelujen lajiesittelyä ja kulttuuripalvelujen taidepaja.

Myös Melassuon ohjelma tarkentuu säätilanteen mukaan.

Uimahallin lasten vesipeuhuja on neljänä päivänä. Jäähallilla on yleisöluisteluvuoroja ja mailavuoroja joka päivä sekä torstaina kajahtaa kaukalossa jäädisco.

Salon pääkirjaston lastenosastolla askarrellaan yhdessä maanantaina klo 12-15 välisenä aikana non stop –tyyppisesti. Keskiviikkona on luvassa sirkusta ja loruja Klovni OHO ja kadonnut matka-arkku -työpajoissa.

Työpajoja on neljä 5-10-vuotiaille ja niihin on ennakkoilmoittautuminen 17.2. saakka puhelimitse tai pääkirjaston lastenosastolle.

Taidemuseo Veturitallin pääsaleissa nähtävän Turun Taidegraafikkojen 90-vuotisjuhlanäyttelyn hengessä innostetaan kaiken ikäisiä kävijöitä kokeilemaan itsekin taidegrafiikan menetelmiä talvilomaviikon keskiviikkona ja torstaina.
-Taidemuseolle voi tulla koristelemaan kangaskassin helppoa painamismenetelmää eli leimasimia käyttäen. Työpajaan voi piipahtaa oman aikataulun mukaan klo 11-14 välillä, etukäteen ei tarvitse ilmoittautua ja osallistuminen sisältyy museon pääsylipun hintaan.

Viikon ohjelma on kokonaisuudessaan koottuna sivulla www.salo.fi/talviloma.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: